Celebrity News

Tata, u kuću DOLAZI BEBA! Novi član porodice Čolić: Zdravko unezveren, a na Uninom Instagramu samo pljušte čestitke (FOTO)

Ćerka Zdravka Čolića, starija Una, ne krije sreću zbog novog člana porodice

Tata, u kuću DOLAZI BEBA! Novi član porodice Čolić: Zdravko unezveren, a na Uninom Instagramu samo pljušte čestitke (FOTO)

Aleksandar Kerekeš, CapodiMedia

Nije ćerka Zdravka Čolića ni pevačica, ni glumica, a ni manekenka da bi je mediji u ovolikoj meri pratili, ipak činjenica da je starija naslednica muzičara izuzetno intrigantna, rezultirala je popularnošću kojom čak ni neke domaće istaknute zvezde ne mogu da se pohvale.

Pročitajte: Ćerka Zdravka Čolića fotografijom iz aviona šokirala oca i majku: Una, kad je dosta?! Zbog ovoga mora da trpi posledice (FOTO)

Veliki broj ljudi prati Unu na društvenim mrežama, najpre na Instagramu i Tik-Toku, što joj u neku ruku daje na značaju pa i uticaju. Populacija njenog urasta i nešto mlađi prate njen korak, šta je obukla, pojela, kako i gde živi, kako se odeva, ima li dečka, gde putuje i slično.

Aleksandar Kerekeš Keki

 

Sve ovo zanima i novinare, naravno iz ugla Uninog oca, proslavljenog umetnika koji je stariju naslednicu a potom i mlađu sa suprugom Aleksandrom dobio u kasnijoj dobi. Svi priželjkuju da znaju kako se Čola nosi sa roditeljskim zadacima i izazovima na mnogo nivoa, a zanima ih i šta on kaže za Unine otvorene haljine, letovanja na jahti, pa i fotografije iz spavaće sobe.

Pročitajte: Mislim da je bilo DOSTA! Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni posle svega što mu je priredila, žena Aleksandra nije mogla ništa da učini

S obzirom na to da svoju intimu skriva kao zmija noge od Čolića gotovo nijedna jedina izjava o ćerkinim postupcima nije dospela u javnost. S kakvim god nedoumicama i roditeljskim borbama on da se suočava, ostavlja to za porodicu, a čini se da on Uni i Lari malo toga brani.

Instagram

 

Mlađa ćerka Zdravka Čolića bez problema pred pratiocima na Instagramu pokazala je dečka, a ništa drugačije nije postpula ni Una, koja je čak nedavno sve obavestila da je novi član porodice stigao.

Pročitajte: Nikada ne biste pogodili! Evo čime se zapravo bavi brat Zdravka Čolića, živi u centru Beograda i svi ga znaju FOTO

Ona je, naime, objavila fotografiju kućnog ljubimca kojem je dala ime Žozi. Psić je pobrao simpatije svih, a da li je uspeo da stekne i Čolinu naklonost vreme će pokazati. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading