Celebrity News

Bolest Dina Merlina pojavila se u zao čas! Težak period za posledicu je doneo pomisao na najgore (FOTO)

Zdravstveno stanje Dina Merlina zabrinulo porodicu i prijatelje

Bolest Dina Merlina pojavila se u zao čas! Težak period za posledicu je doneo pomisao na najgore (FOTO)

Da je zdravstveno stanje Dina Merlina poljuljano svega par ljudi je znalo.

Autor najlepših ljubavnih balada razboleo se, a mada mediji i njega i porodicu u stopu prate niko nije mogao ni da pretpostavi šta se iza njegova četiri zida događa.

Skrivalo se to dugo od javnosti, tačnije sve do pre par meseci kada je bosansko-hercegovački umetnik odlučio sam sve da ispriča.

Pročitajte: Oteo je od roditelja da bi je oženio - Pogledajte kako je izgledalo venčanje Dina Merlina i njegove jedine ljubavi Amele

Zdravstveno stanje Dina Merlina svojevremeno je bilo izuzetno loše. Toliko loše da pevač, koji uskoro planira da peva pred tri prepune Arene, nije želeo da živi. 

Ispričao je Dino za medije, što su portali preneli, da je u jednom periodu života, ne otkrivajući koji period je u pitanju, bio teško bolestan

Jasmin Fazlagić

 

Sustigla ga je strašna depresija, koju kako tvrdi, nikome ne bi poželeo.

Po njegovim rečima, to se manifestovalo tako da nije bio ni za šta. Apsolutno ga ništa nije interesovalo,  isto mu je bilo život i smrt, jednostavno bio je biljka.

Pročitajte: Voljeni na okupu - Dino Merlin u zagrljaju žene jedina zajednička slika

Planirao je čak i muziku da napusti, dok su mu svakakve još zloslutne misli svakodnevno padale na pamet. Na svu sreću uz podršku supruge Amele sa kojom ima dvoje dece, ćerku Naidu i sina Hamzu,.sve se završilo s pozitivnim ishodnom, te danas on svojom izvedbom mnoge usrećuje.

Instagram

 

Uz njegove pesme milioni plaču i raduju se, a velika žurka se tek očekuje u Areni.

Komentari (0)

Loading