Celebrity News

Ne zna se koja je lepša! Upoznajte Ninu, Lolu i Nađu, ćerke Anete i Peđe Mijatovića, sve su mamina kopija! (FOTO)

Ćerke Peđe Mijatovića su prave lepotice

Ne zna se koja je lepša! Upoznajte Ninu, Lolu i Nađu, ćerke Anete i Peđe Mijatovića, sve su mamina kopija! (FOTO)

Ata Images

Posle turbulentnog kraha braka sa Elenom Karaman, i bolnog gubitka sina četrnaestogodišnjeg sina Andreja, u život Peđe Mijatovića ušetala je sreća. Upoznavši Anetu, sada već 25 godina Mihajlović, on je ponovo spoznao šta znači voleti. Kao kruna te ljubavi na svet su došle ćerke Peđe Mijatovića, Nina, Nađa i Lola.

Njihova majka, nekadašnja manekenka, Aneta, važila je tada, kao i danas, za ženu neverovatne lepote, a njene naslednice dokaz su da "jabuka ne pada daleko od stabla". Ne zna se koja od sestara Mijatović je lepša, a na njihovu lepotu i dobro vaspitanje posebno je ponosan otac.

Petar Đorđević

 

Iako su ćerke Peđe Mijatovića, baš kao i sin iz prvog braka, Luka, odrasle, otac se trudi da bude uz njih i pruži im podršku u izgradnji karijere i donošenju najvažnijih životnih odluka.

Pročitajte: Supruga Peđe Mijatovića došla u Beograd - OVAKVA se pojavila na slavlju Pejovićeve ćerke, zbog dekoltea je svi OGOVARAJU (FOTO)

− Ćerke su probale da me nagovore da otvorim profil na društvenim mrežama, koje ne koristim. Nisam ih poslušao. Desi se da i ja njima nekad kažem da nešto urade, pa one ostanu pri svom stavu. Nema ljutnje. Stvarno imamo super odnos i mislim da sam dobar tata - otkrio je nedavno u jednom intervjuu.

Sa suprugom i naslednicama Peđa živi u Madridu, a nedavno je na premijeri jednog španskog filma sa ćerkama Ninom i Lolom prošetao crvenim tepihom, dok su prisutni oduševljeno posmatrali u kakve su dame i lepotice izrasle njegove naslednice.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading