Celebrity News

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić prvi put zajedno posle dužeg vremena! Zbog jednog detalja svi pričaju o njima i njihovom braku (FOTO)

Brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića ponovo u fokusu medija

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić prvi put zajedno posle dužeg vremena! Zbog jednog detalja svi pričaju o njima i njihovom braku (FOTO)

Ata Images

Kada se povela priča o tome zašto brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića još uvek nije zvanično sklopljen, lepa glumica ispričala je za medije kako ona lično na taj korak još uvek nije spremna.

Ne zato što gaji sumnje prema Vujadinu i njegovoj ljubavi, već iz razloga što je sam proces organizacije venčanja zahtevna rabota, koja na prvom mestu traži da vanbračni supružnici budu u Srbiji a ne u inostranstvu što je im je i dalje praksa.

Pročitajte: Ova žena vam je rodila četvoro unučadi - Porodični prijatelj otkriva kako se Dule Savić ponaša prema Mirki Vasiljević kad niko ne gleda

Shvatila je Mirka na vreme da je dosta vremena, nerava i novca potrebno za sve to, a kako je krajem protekle godine po četvrti put postala mama venčanje je po ko zna koji put postala sporedna tema.

Instagram

 

Brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića i bez papira potpisanog pred svedocima i matičarem skladan je i lep, a tome najbolje svedoči njihovo pojavljivanje u javnosti.

Kada god su skupa ljubavne iskrice isijavaju iz njihovih pogleda, što je bio slučaj i večeras kada su se zajedno pojavili na koncertu Aleksandre Prijović.

Ata Images

 

Za početak odenuli su se skladno. Mirka je ponela elegantan šorc-suknju, Vujadin sivo odelo, a osmesi na njihovim licima najbolji su dokaz međusobnog sklada i ljubavi.

Pročitajte: Majku Mirke Vasiljević stalno gledate u jutarnjem programu na Pinku, a niste znali ko joj je ćerka! Evo kako izgleda Mira Vasiljević (FOTO)

Sve vreme pred fotoreporterima držali su se za ruke potpuno relaksirani, znajući da su im mališani kod kuće u sigurnim rukama baka i deka.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading