Celebrity News

Ova žena vam je rodila četvoro unučadi: Porodični prijatelj otkriva kako se Dule Savić ponaša prema Mirki Vasiljević kad niko ne gleda

Autor: | 29/08/2023

Svekar Mirke Vasiljević i glumica se ovako slažu

Ova žena vam je rodila četvoro unučadi: Porodični prijatelj otkriva kako se Dule Savić ponaša prema Mirki Vasiljević kad niko ne gleda

Fotografija na kojoj su svekar Mirke Vasiljević i glumica pokazuje mnogo toga.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić često su tema medijskih spekulacija, a iako oni godinama uspešno odolevaju svim izazovima i opstaju u zajednici u kojoj su dobili četvoro preslatkih mališana, kontroverze na konto njihovog braka ne prestaju da se provlače po žutoj štampi i gotovo uvek predviđa im se, ne tako blistava budućnost.

 

Ata Images

 

 

Priče o neverstvu nekada uspešnog fudbalera, a sada člana stručnog štaba Crvene Zvezde nisu mnogo poremetile njihov odnos, čak naprotiv, oni su sve brojniji. Mladi su stvorili veliku porodicu na čemu im mnogi parovi mogu pozavideti, a da li je sve sjajno među njihova četiri zida, to samo oni znaju.

Pročitajte: Pogledajte fotografije koje su DOKAZ PREVARE Vujadina Savića - Evo ko je devojka sa kojom je uhvaćen, Mirkino srce je SLOMLJENO

 

Jedna od tema koja je i te kako interesantna javnosti takođe je i to kako su poznati svekrva i svekar Mirke Vasiljević nju prihvatili i obratno, kao i to kako se oni slažu.

 

Instagram

 

 

Na ovu temu Mirka je jednom progovorila otkrivajući deo njihove intime.

- Ukoliko dođemo do situacije da mi nešto smeta ili da mi ne odgovara, a budući da sam uz njih odrasla, da sam tu od svoje 19. godine, onda im to i kažem - rekla je u jednoj emisiji glumica i otkrila detalje kada su u pitanju Vujadinova majka Marina i svekar Mirke Vasiljević, legendarni Dule.

 

Instagram

 

 

- Dušan i ja smo nekako sličniji, tako da slično funkcionišemo, dok sa Marinom ima situacija da jedno misli, drugo se desi, treće razume, tako da sa njom nešto više razgovaram nego sa Dušanom. I oni imaju pravo da meni kažu ako im nešto smeta - bila je iskrena Mirka, a sada je stigla i potvrdila da sa legendom srpskog fudbala ona ima sjajan odnos.

Pročitajte: Majku Mirke Vasiljević stalno gledate u jutarnjem programu na Pinku, a niste znali ko joj je ćerka! Evo kako izgleda Mira Vasiljević (FOTO)

 

Naime, sinoć je voditelj Filip Čukanović na "Instagramu" objavio fotku na kojoj pozira u društvu lepe glumice i njenog svekra, a povod je bio rođendan starijeg Savićevog sina Uroša, organizovan u noćnom klubu gde je Vujadin odnedavno suvlasnik.

 

Instagram

 

 

Pored toga što su se očito odlično proveli i uživali u proslavi, fotografija otkriva i savršen odnos koji svekar Mirke Vasiljević i glumica neguju i koji je očito godinama sve bolji.

Budući da neizmerno voli njegovog sina, da mu je podarila četvoro unučića kao i to da važi za osobu veoma posvećenu porodici i deci, Mirka je nesumnjivo zaslužila poštovanje koje od svekra očigledno i ima.

 

Komentari (1)

Loading
Oja

10:51 30.08.2023

Marina je zmija upakovana u finu oblandu, a Mirka je otvorena i iskrena, mozda i previse.