Celebrity News

Majku Mirke Vasiljević stalno gledate u jutarnjem programu na Pinku, a niste znali ko joj je ćerka! Evo kako izgleda Mira Vasiljević (FOTO)

Autor: | 27/08/2023

Majka Mirke Vasiljević često je gostovala na televiziji

Majku Mirke Vasiljević stalno gledate u jutarnjem programu na Pinku, a niste znali ko joj je ćerka! Evo kako izgleda Mira Vasiljević (FOTO)

Boško Karanović

Jedna od naših najlepših glumica pored toga što je veoma uspešna u svom poslu, ostvarena je i na privatnom planu. Majka je četvoro mališana i posvećena supruga, a o njenoj popularnosti izlišno je govoriti i čini se da se dosta toga iz njene privatnosti zna. Ipak, malo njih je upućeno u to da je i majka Mirke Vasiljević prepoznatljivo TV lice.

Gospođu Mirjanu Vasiljević, od koje je Mirka pokupila samo najbolje osobine, ali i neverovatnu lepotu, često viđamo na malim ekranima, ali retko ko je povezao da je to žena koja je glumicu donela na svet, što i ne treba da čudi budući da predstavljaju različite profesije.

 

printscreen

 

 

Majka Mirke Vasiljević direktorka je Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije i često je gost na televiziji gde govori o važnim pitanjima vazduhoplovstva.

Pročitajte: Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića izrasla u maminu kopiju! Pogledajte samo te oči, govore više od 1000 reči (FOTO)

Za vazduhoplovstvo se opredelila kao veoma mlada, sa samo 15 godina. Nakon prakse u srednjoj školi u kontroli letenja prošla je regrutaciju i od asistenta na sektoru, preko svih pozicija u Sali na sektoru, specijaliste, instruktora, šefa odeljenja, načelnika, stigla do sadašnje, veoma odgovorne funkcije.

 

youtube printscreen

 

 

Mirjana ističe da je posao kontrolora letenja veoma dinamičan i stresan jer se odluke donose u realnom vremenu, a radi se u okruženju gde nije sve predvidivo.

- Kontrole letenja različitih zemalja moraju da budu usklađene, sve mora da bude harmonizovano i bez zastoja zato što avioni na granici ne mogu da stanu.

- Iz tog razloga i kontrolori moraju da budu maksimalno fokusirani pa su smene takve da u okviru radnog vremena u kontinuitetu mogu da rade najviše dva sata. U vreme najgušćeg saobraćaja tokom letnje sezone čak samo jedan sat, posle čega sledi sat vremena pauze - opisala je Mirjana u jednom intervjuu kako izgledaju njena zaduženja na radnom mestu.

 

youtube printscreen

 

 

Ova hrabra žena pored odgovornog posla, uspela je da se u potpunosti posveti majčinstvu i na pravi put  izvede svoju naslednicu iako ju je suprug Mirko, njen najveći životni oslonac i Mirkin tata prerano napustio. 

Mirka nikad javno nije govorila o uspesima svoje majke, ali jeste o ocu koji je nažalost preminuo i po kom je dobila ime. 

 

Luka Šarac

 

 

- To su neke teme koje ja stvarno nikada nisam pričala u medijima i to su neke teme koje se ne moraju preterano pričati. Ja sam se uvek trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari.

Pročitajte: Pogledajte fotografije koje su DOKAZ PREVARE Vujadina Savića - Evo ko je devojka sa kojom je uhvaćen, Mirkino srce je SLOMLJENO

- Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu - rekla je Mirka jednom prilikom o ovoj bolnoj temi.

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

13:19 30.08.2023

Mirkina mama je jako lepa žena,ali Mirka ne lici na mamu. Mirka je slatka,ali ne liči. A da li i Mirkina mama ima dobar odnos sa ovim nezrelim VD zetom,s obzirom da je salabajzer i da ne zaslužuje ženu kao Mirka!!???? Nikada ne bih dala čerku u takvu porodicu,žao mi je Mirke i što mu gleda kroz prste. Jedan neobrazovan, los bez kvaliteta,samo potentan i to je sve od tog tzv muškarca.