Celebrity News

Stigao dokaz! Konačno je jasno šta Miroslav Ilić misli o svom zetu: Posle ovoga će svi pričati o njima!

Zet Miroslava Ilića poznati je političar

Stigao dokaz! Konačno je jasno šta Miroslav Ilić misli o svom zetu: Posle ovoga će svi pričati o njima!

Popularni pevač narodne muzike, Miroslav Ilić sinoć je nastupao u okviru koncerta "Moravsko predvečerje". Na bibi se našao uz brojne svoje kolege, a na njegov nastup došla je i porodica, kako bi mu i ovoga puta pružila neizmernu podršku. Na koncert je zet Miroslava Ilića stigao u društvu tašte Gordane i njih dvoje do kraja su pratili nastupe brojnih izvođača najvećih narodnih hitova.

Zet Miroslava Ilića, Dragan Šutanovac, koji je o tastu uvek govorio samo najbolje i ovoga puta podržao je njegov rad. Te su njih dvojica u javnosti još jednom potvrdili da među njima nikada nije bilo "zle krvi" i da su se uvek međusobno uvažavali.

Ata Images

 

O svom tastu bivši ministar odbrane govorio je svojevremeno ovako:

- Video sam dva kofera puna donacija koja je Miroslav poklonio raznim bolnicama i Domovima zdravlja. Te humanitarne akcije on je radio u vreme kad sam ja bio ministar, ali sam to saznavao od načelnika VMA, a ne od njega. Moja tašta se operisala na VMA, a ja sam to čuo tek kad je bilo gotovo. Miroslav ne samo da ne traži pomoć, nego iz inata čeka red  - govorio je on, dok je Miroslav to objasnio na sledeći način:

Pročitajte: Da li ste očekivali luksuz ili ovako nešto - Zavirite na imanje Miroslava Ilića u Mrčajevcima, fotografije sve govore

- Nije iz inata nego neću da zeta stavljam u tu poziciju, hteo sam da ga poštedim situacija koje mogu da izazovu neku priču.

Šuškalo se svojevremeno čak i o tome da je zeta i ćerku Mariju Miroslav stambeno obezbedio, ali oni o tome javno nikada nisu govorili.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading