Celebrity News

Kroz šta je sve moja porodica prošla zbog TOG ČOVEKA: Miroslav Ilić konačno otkrio šta misli o svom zetu Šutanovcu, svi su šokirani

Zet Miroslava Ilića bio je na važnoj funkciji

Kroz šta je sve moja porodica prošla zbog TOG ČOVEKA: Miroslav Ilić konačno otkrio šta misli o svom zetu Šutanovcu, svi su šokirani

Pevač narodne muzike Miroslav Ilić nedavno je obeležio 50 godina karijere, a ovaj jubilej proslavio je sa publikom koji ga verno prati i podržava sve ove godine. Za spektakl u "Štark Areni" tražila se karta više, a pored brojnih fanova, kolega i javnih ličnosti, svojim prisustvom podršku su pevaču pružili i članovi porodice, supruga Gordana, ćerka Marija i zet Miroslava Ilića, Dragan Šutanovac, kao i unuci Predrag i Strahinja. Iako su se "slavuj iz Mrčajevaca" i zet političar u prošlosti suočili sa mnoštvo negativnih komentara, Dragan Šutanovac prvi je pred koncert podržao svog tasta, ali i otkrio neke porodične tajne iz prošlosti, tačnije kada je bio ministar odbrane.

Pročitajte: Spakovala je kofere, ali je onda saznala da je TRUDNA - Ovo je ćerka Miroslava Ilića kojoj se svet preokrenuo u sekundi (FOTO)

ATA Images

 

- Video sam dva kofera puna donacija koja je Miroslav poklonio raznim bolnicama i Domovima zdravlja. Te humanitarne akcije on je radio u vreme kad sam ja bio ministar, ali sam to saznavao od načelnika VMA, a ne od njega. Moja tašta se operisala na VMA, a ja sam to čuo tek kad je bilo gotovo. Miroslav ne samo da ne traži pomoć, nego iz inata čeka red - rekao je za "TV Kurir" zet Miroslava Ilića, a zatim se pevač umešao:

- Nije iz inata nego neću da zeta stavljam u tu poziciju, hteo sam da ga poštedim situacija koje mogu da izazovu neku priču - ispričao je Miroslav koji sa suprugom Gordanom očito deli stav po tom pitanju, a i sam političar je priznao da ga tašta nikada nije stavljala u neprijatne situacije, da se nije obazirala na one koji traže razne usluge, a kako se pohvalio bila mu je i najveći bedem i odbrana dok je bio na funkciji ministra, piše "Svet".

Pročitajte: Tuga - Miroslav Ilić konačno otkrio kako se Gordana ponašala kad je saznala za njegovo vanbračno dete

Ata Images

 

- Ima jedan moj kolega koji i dan danas ne govori sa mnom. Njegov bratanac je hteo da konkuriše na Vojnu akademiju, pa me je molio da to Dragan završi. Ja sam okrenuo Dragana, a on mi je rekao: "Evo ti telefon od ljudi koji to vode, pa vidi, ja u tu priču da ulazim neću". Javljali su se meni i ozbiljni biznismeni iz Australije koji prave municiju i borbena vozila, da ih upoznam sa Draganom, međutim on me je uvek upućivao na njegovu službu koja se time bavi - ispričao je Miroslav kojeg je svojevremeno Mira Antonović kritikovala javno kako je zetu kupio stan, a sinu Devinu čak ni čokoladu.

Komentari (5)

Loading
Рашо

09:28 20.12.2022

А "пашњак" на Врачару, је ли и то сам одрадио или је тражио помоћ? Та ситуација открива какав је човек!

Željka

15:18 20.12.2022

Tvoj "pošteni" zet nije kupovao oružje, on ga je sistematski uništio, a time i vojsku.

vladimir

18:52 20.12.2022

Zar taj još nije na robiji zbog onoga što je uništio našu vojsku, kao i 409 ispravnih tenkova, 1150 višecevnih PA topova, 39 VBR -ova, 1200 Neva PA raketa, 1500000 mina, 100 teških haubica, 20000 pešadijskih oružja, mnogo municije, inženjerijskih mašina i vozila i na kraju uništio vojsku slabiju od lovačkog udruženja.Takav čovek zaslužuje najveću kaznu, ljudsku i božiju.

Danica

22:58 20.12.2022

NAJVECI SLJAM OVAJ MATORI, PA OVAJ SMRAD ZET , SIN MARKO KLOSARCINA , CERKA , MAJKA JOJ FUUUJJJJJ........