Celebrity News

Vreme je da vam saopštimo najlepše vesti! Aleksandra Prijović i Filip Živojinović putem Instagrama obradovali naciju: Devojčica je...(FOTO)

Drugo dete Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pričali su da žele

Vreme je da vam saopštimo najlepše vesti! Aleksandra Prijović i Filip Živojinović putem Instagrama obradovali naciju: Devojčica je...(FOTO)

Otkako je mali Aleksandar došao na svet pitanje novinara poput onog kada će drugo dete, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uvek preskaču u intervjuima.

Skladni supružnici izbegavaju ovu temu, a sve zato što smatraju da je njihova intima isključivo njihova stvar.

Pročitajte: Arena je zakazana, ali STOMAČIĆ ne može da se sakrije - Prijovićki i Filipu stižu ČESTITKE sa svih strana, dokaz je pred vama (FOTO)

SIgurno je da žele proširenje porodice, ali kakvi su im tačno planovi po tom pitanju za sada od svih taje, posebno od medija.

Oboje su trenutno fokusirani na koncerte estradne umetnice koja se laganim koracima penje ka samom vrhu folk liste. 

Instagram

 

Budući da se rokovi bliže Aleksandra je između nastupa stalno na probama, dok je Filip zadužen za celokupnu organizaciju.

Velika je podrška Bobin sin svojoj izabranici. Pre izvesnog vremena tajno u svom domu počeo je i sa komponovanjem, a vremenom je postao i odličan testopisac.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Pisao je za mnoge izvođače ali čini se da je najbolje sačuvao za Prijovićku.

Sa poslednjeg albuma gotovo svaka pesma joj je hit, čemu svedoči publika koja iz nastupa u nastup uglas sa njom peva od početka do kraja svaki stih i strofu.

Pročitajte: Drugo dete Aleksandra Prijović i Filip Živojinović priželjkuju u bliskoj budućnosti, a vidite koliko je sladak mali Aleksandar, krenuo je maminim stopama (FOTO)

Dokaz da je mlada pevačica postala ozbiljna zvezda, naravno pored prodate tri Arene, je i to što je najmlađi obožavaju.

Na svom Instagram profilu ona je danas radosno objavila snimak devojčice koja peva njenu numeru, a nedugo zatim isto je uradio i Filip.

Instagram

 

 

Neosporno je da su oboje presrećni zbog Aleksandrinog uspeha. Dugo su i strpljivo radili na tome a sada ponosno ubiraju plodove svoga rada.

 

Komentari (0)

Loading