Celebrity News

Već je veliki momak! Dara Bubamara sa sinom u provodu! Jedan detalj svima privukao pažnju (FOTO)

Sin Dare Bubamare sa majkom u provodu

Već je veliki momak! Dara Bubamara sa sinom u provodu! Jedan detalj svima privukao pažnju (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Sin Dare Bubamare i Milana Kesića izrastao je već u pravog momčića. Kosta će uskoro navršiti 14 godina, odličan je đak.

− Kosta je moj najveći uspeh u životu. Ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš - pohvalila je naslednika ponosna mama, a nikada nije krila ni da joj je sin najbolje društvo za putovanja.

Pročitajte: Sin Dare Bubamare uradio isto što i majka - Ceo Instagram je šokiran fotografijom koju je Kosta Kesić objavio, uverite se sami (FOTO)

Ovoga puta, pevačicu sa večere, u kojoj je uživala upravo u društvu svog naslednika, koji polako ali sigurno počinje da izlazi sa mamom i u večernjim časovima.

Dara je otkrila da joj je sin izrastao u ambicioznog dečaka koji trenira vaterpolo i atletiku i kome je cilj da roditelje učini ponosnim. Između ostalog, istakla je da je Kostina najveća želja da postane slavni fudbaler kad poraste.

Pročitajte: Prvi muž Dare Bubamare uslikan na imanju Novaka Đokovića - Seda kosa, izborano lice... Pogledajte kako sada izgleda čuveni Laki (FOTO)

Sin Dare Bubamare visok je i lep dečak, koji izgledom liči na oca Milana, što mnogi komentarišu, kada ga Dara, koja ga ne eksponira previše, s vremena na vreme pokaže na mrežama.

Podsetimo, kada se razvela od Milana, sa bivšim suprugom zbog sina Koste, Dara je zadržala blizak prijateljski odnos.

Komentari (0)

Loading