Celebrity News

Prvi muž Dare Bubamare uslikan na imanju Novaka Đokovića: Seda kosa, izborano lice... Pogledajte kako sada izgleda čuveni Laki (FOTO)

Prvi muž Dare Bubamare već dugo se ne pojavljuje u javnosti

Prvi muž Dare Bubamare uslikan na imanju Novaka Đokovića: Seda kosa, izborano lice... Pogledajte kako sada izgleda čuveni Laki (FOTO)

Arhiva Story

Svima je dobro poznato da iza sebe ima bogato ljubavno iskustvo i dva braka, međutim za razliku od prvog supruga Milana Kesića sa kojim se ostvarila u ulozi majke preslatkog Konstantina i sa kojim je i danas u sjajnim odnosima, prvi muž Dare Bubamare tema je koju ona vešto izbegava.

Naime, njena prva velika ljubav i čovek sa kojim je prvi put stala pred matičara, jeste Lazar Dugalić Laki kom se na večnu ljubav zaklela nakon petogodišnje, može se reći, veoma turbulentne veze

printscreen

 

 

Dara je Lakiju rekla "da" u tajnosti, 2002.godine, međutim već naredne on je u Nemačkoj osuđen zbog šverca automobila:

- Moj Laki nije kriminalac i ni za šta nije kriv. Sve mu je namešteno. Bilo mi je teško dok je bio u zatvoru i nikada više suza nisam prolila nego tokom tih šest meseci. Išla sam mu u posetu svakog vikenda. To što smo i dalje zajedno najbolji je dokaz koliko je naša ljubav jaka - branila ga je pevačica tada svim srcem u medijima.

Pročitajte: TRUDNA Dara Bubamara: Ponosno pokazala stomačić, pozirala u zagrljaju voljenog! Preslatka trudnica! (FOTO)

- Oduvek sam znala da je Laki savršen za mene. Vredan je, lep, romantičan i nežan. Osim toga, izuzetno je pametan i govori tri jezika - govorila je Dara o svom izabraniku biranim rečima, međutim ljubav nije potrajala.

Arhiva Hello!

 

 

Nakon samo šest meseci. 2007.godine došlo je do kraha, prvi muž Dare Bubamare postao je bivši, a pevačica je ubrzo uplovila u romansu sa Milanom za kojeg se ubrzo i udala.

Pročitajte: Bivši muž Dare Bubamare konačno razvezao jezik - Ovo je surova istina o mojoj bivšoj ženi, vreme je da svi saznate šta mi je uradila (FOTO)

Budući da se Laki već godinama ne eksponira javno, nepoznanica je čime se danas bavi, a jedini izvor informacija jeste njegov "Facebook" gde takođe nije preterano aktivan.

Facebook

 

 

Objava iz Predsedništva Srbije koju je na svom profilu podelio, govori da se najverovatnije pronašao u svetu politike, a kako Laki izgleda saznali smo zahvaljujući fotografiji nastaloj na slavi porodice Đoković gde je prošle godine bio dragi gost.

Facebook printscreen

 

 

Kako je dosta vremena prošlo od njegove veze sa popularnom pevačicom, nije neko čudo što se dosta fizički promenio, a uprkos sedoj kosi i nekoliko bora na licu evidentno je da Laki i dalje odlično izgleda.

Komentari (1)

Loading
Sanja

11:06 08.09.2023

Laki je lep i smeker pravi. Nije istina da ima bore. Vidjam ga cesto sa lepim devojkama