Celebrity News

Sin Dare Bubamare uradio isto što i majka: Ceo Instagram je šokiran fotografijom koju je Kosta Kesić objavio, uverite se sami (FOTO)

Sin Dare Bubamare dosta toga je nasledio od majke

Sin Dare Bubamare uradio isto što i majka: Ceo Instagram je šokiran fotografijom koju je Kosta Kesić objavio, uverite se sami (FOTO)

Dara Bubamara je godinama unazad razvedena od supruga Milana Kesića, međutim, njih dvoje od prvog dana razvoda funkcionišu kao najbolji prijatelji jer imaju dete koje je oboma prioritet. Sin Dare Bubamare bio je mali kada su mu se roditelji razveli, tako da Konstantin nije ni osetio posledice razvoda i to da ne živi i sa mamom i tatom.

Pročitajte: TRUDNA Dara Bubamara - Ponosno pokazala stomačić, pozirala u zagrljaju voljenog! Preslatka trudnica! (FOTO)

Naravno, Kosta je ipak više vremena provodio sa majkom, pa ne čudi što je sin Dare Bubamare povukao mahom na pevačicu. Istina, likom više liči na oca, ali što se tiče osobina, temperamenta i navika preslikan je Dara.

Reprint Svet

 

Kosta je sada već tinejdžer i polako počinje da se eksponira na društvenim mrežama, pa je, sudeći po tome, bez sumnje ista mama.

Dorotea Tipsin

 

Pevačica nikada nije krila koliko voli luksuzne automobile, čak je s vremena na vreme na meti kritika zbog brze vožnje, ali Dara ko Dara, nikome ništa ne zamera i ne obazire se na komentare, a sada je jasno i da je njen naslednik u istom fazonu.

Instagram

 

Sudeći po Kostinoj poslednjoj objavi na njegovom "Instagram" nalogu, očito deli ista interesovanja sa majkom budući da je objavio fotografiju na kojoj je Darin luks mercedes bele boje spreman za pokret.

Instagram

 

Naravno, pošto još uvek nije punoletan jer je prošle godine napunio 13 godina i zakoračio u svet tinejdžera, sin Dare Bubamare ne sme da vozi i moraće još koju godinu da sačeka na polaganje vozačkog ispita, a do tada, u skupim kolima, kojih njegovi mama i tata imaju nekoliko, voze ga roditelji.

Pročitajte: Kosta Kesić je postao fudbaler i pravi dasa! Fotografija sina Dare Bubamare će vas šokirati, zar je prošlo ovoliko godina

Preslatki Kosta inače pohađa privatnu školu i odličan je đak. Kako je pevačica u više navrata isticala, njen jedinac govori čak tri strana jezika i za sada ima želju da postane poznat i slavan, a ako je u svemu ista mama Dara, ne sumnjamo da će se za njega tek čuti, naravno po uspesima i dobrim rezultatima.

Komentari (0)

Loading