Celebrity News

Zar zaova i snaja moraju da se vole? Sanja Marinković pokazala šta misli o supruzi svoga brata! Ovo joj nikad neće zaboraviti (FOTO)

Brat Sanje Marinković izuzetno je uspešan i bogat

Zar zaova i snaja moraju da se vole? Sanja Marinković pokazala šta misli o supruzi svoga brata! Ovo joj nikad neće zaboraviti (FOTO)

ATA Images

Rođeni brat Sanje Marinković dugi niz godina živeo je u Londonu, a mada se neko vreme spekulisalo da je doneo odluku da se vrati u domovinu, naposletku se ispostavilo da mu život u Srbiji baš i ne godi, bar ne za stalno.

Bojan Marinković uspešan je preduzetnik. Svojevremeno je osvojio prvo mesto na Novosadskom sajmu poljoprivrede, ali ono što ga prvenstveno odlikuje jesu pasije prema putovanjima.

Pročitajte: Detalj na grudima privlači pažnju- Sanja Marinković ponela haljinu koja nije za svakoga, da li biste se vi usudili? (FOTO)

Ovaj hobi uspeo je da prenese i na voditeljku, koja nakon snimljenih emisija "Magazin In", konstatno traži nove destinacije za istraživanje.

Omiljene su joj dve, koje svake godine više puta obilazi, a to su Španija i Dubai.

Instagram

 

Tamo ona ima još jednog brata i sestru, u čijim domovima odseda, a sa kojima je izuzetno bliska iako joj nisu rođeni. Pre par dana ona je najavila još jedan put u Emirate a kada je nedavno objavila snimke sa aerodroma Nikola Tesla, prvo što su svi pomislili je da se, kako je i obećala, zaputila u toplije krajeve.

Mada od plana putovanja nije odustala, na aerodromu ovoga puta našla se iz drugog razloga.

Instagram

 

Sanja je, naime, priredila rođendansko iznenađenje snaji , koja tek što se iskrcala iz aviona.

Šok na licu izabranice Sanjinog brata bio je očigledan kao i iskrice u oku jer ovako nešto ona nikako nije očekivala.

Pročiatajte: Bravo, Sanja! Tiho i bez najave PONOVO OBUKLA BELO! Pogledajte fotku najlepšeg dana voditeljke Magazina In, sija kao nikada pre

Slavljenica je od voditeljke dobila cveće, tortu, balone, što je ovekovečeno i fotografijom, a ovaj gest jasno govori koliko je za suprugu svog brata ona vezana i koliko je ceni voli i poštuje.

Instagram

 

Za razliku od emotivne izabranice brat Sanje Marinković ne voli ovaj vid medijskog eksponiranja, stoga se na profilu autorke jedne od najpopularnijih emisjia o muško-ženskim odnosima, ne može naći niti jedna jedina njegova fotografija.

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading