Moda

Detalj na grudima privlači pažnju: Sanja Marinković ponela haljinu koja nije za svakoga, da li biste se vi usudili? (FOTO)

Stajling Sanje Marinković iznova je oduševio

Detalj na grudima privlači pažnju: Sanja Marinković ponela haljinu koja nije za svakoga, da li biste se vi usudili? (FOTO)

Jelena Simonović/Pink

Nije tajne da mnoge dame sa naše javne scene imaju stiliste sa kojima se konsultuju pre nego što se svetla reflektora upale, a jedna od omiljenih voditeljki i najprepoznatljivije naše TV lice u više navrata je pokazala da sama ume zaista sjajno da se obuče, pa je iz istog razloga gotovo svaki stajling Sanje Marinković koji odabere nepresušna inspiracija ženama kako u srednjim godinama, tako i znatno mlađim.

Pročitajte: Njih više NIKADA neće zvati u Magazin In - Sanja Marinković otkrila koje je naše DVE VELIKE ZVEZDE zauvek precrtala iz svoje emisije

Posebno su komentarisani njeni modni odabiri za potrebe autorske emisije "Magazin In" koju godinama vodi, pa nije čudo to što je i najnovija epizoda privukla veliku pažnju i pritom bila najgledanija čime se ona na "Instagramu" i pohvalila.

Instagram

 

 

Pored zanimljivih sagovornika, voditeljkinih škakljivih pitanja i interesantnih tema kojih je sa njom uvek na pretek, u fokus je i ovog puta dospeo stajling Sanje Marinković koji je savršeno istakao njenu vitku figuru.

Instagram

 

 

Strukirana haljina srednje dužine bila je njen izbor ovog puta, a ako je suditi po komentarima koji su se našli na društvenim mrežama, reklo bi se da je i ovog puta ona napravila pun pogodak i oduševila dame, posebno one koje se u narednom periodu spremaju za neko slavlje jer je ista idealna baš za takve prilike.

Instagram

 

 

Kombinacija ljubičaste i bele znatno je doprinela na atraktivnosti dok su dva cveta u predelu grudi dali poseban šmek i dozu elegancije, a čitavu priču voditeljka je ispratila sandalama na potpeticu sa srebrnim detaljima, kao i adekvatnom šminkom i frizurom.

 

Komentari (0)

Loading