Celebrity News

OVAKAV DOM je napustila da bi se udala za Nikolu! Pogledajte u kakvoj raskoši je odrasla Bojana Barović (FOTO)

Dom Bojane Barović u Novom Sadu potpuno je prilagođen najmlađim članovima

OVAKAV DOM je napustila da bi se udala za Nikolu! Pogledajte u kakvoj raskoši je odrasla Bojana Barović (FOTO)

Miloš Rafailović/ATA Images

Dom Bojane Barović u Novom Sadu kao iz bajke je.

S obzirom na to da je odavno počela da se bavi manekenstvom, tačnije još u najranijim tinedjerskim danima, što ju je odvelo u inostranstvo, malo ko zna odakle je zapravo Bojana Barović. Supruga Nikole Rokvića rodom je iz Novog Sada čime se posebno ponosi i diči, a dokaz za to je fotografija roditeljske kuće.

Pročitajte: Kome smeta neka ne gleda- Žene Nikole i Marka Rokvića podojile svoje bebe u restoranu, fotografija zapalila Instagram (FOTO)

Dom Bojane Barović u Novom Sadu je prekrasan, sve je na svom mestu, a posebnost koja ga odlikuje je prostrano zadnje dvorište.

Foto: Miloš Nadaždin

 

Bake i deke čitavu zelenu površinu prilagaodili su svojim unucima, te Bojana uprkos tome što u svom stanu na Novom Beogradu ima takođe predivno dvorište, rado voli sa svojim mezimcima Simonom, Leonom i najmlađom Angelinom da se zaputi kod roditelja.

Ako je suditi po najnovijoj fotografiji i mališani su time oduševljeni, a kako i ne bi kada je kod bake i deke sve dozvoljeno, pa čak i to da se novosadski specijlaliteti od testa jedu sa eurokrenom prstima.

Miloš Nadaždin

 

Ovaj po mnogo čemu poseban trenutak Bojana je podelila sa pratiocima na Instagramu, što je izazvalo predivne emocije i komentare kod njenih fanova.

Pročitajte: Idealni porodični odnosi ne postoje! Bojana Barović otkrila kako se slažu Nikola i njena majka... ovo su detalji (FOTO)

Između ostalog, moglo se pročitati da je Bojana imala od koga da nauči kako da bude požrtvovana, brižna a opet majka oslobođena strahova i briga, ona koja svojoj deci daje slobodu i uživa u njoj.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading