Celebrity News

Idealni porodični odnosi ne postoje! Trudna Bojana Barović otkrila kako se slažu Nikola i njena majka... ovo su detalji (FOTO)

Tašta Nikole Rokvića sofisticirana je žena i omiljena baka njegovoj deci

Idealni porodični odnosi ne postoje! Trudna Bojana Barović otkrila kako se slažu Nikola i njena majka... ovo su detalji  (FOTO)

Majka pa i tašta Nikole Rokvića velika su ispomoć pevaču i njegovoj izabranici, nekadašnjoj manekenki Bojani Barović u odgajanju dece. Budući da Nikola i Bojana dosta rade, te vrlo često on zbog nastupa, ona zbog poslovnih sastanaka nisu kod kuće, briga baki o unučićima neprocenjiva je. Oboje su svesni da je obdanište neophodno za sociijalizaciju, sticanje drugara i imuniteta i od toga ne beže, ipak u onim momentima kada ta vrsta pomoći nije opcija "uskaču" Nikolina i Bojanina mama i to vrlo rado.

Pročitajte: Slavlje u porodici Rokvić ne prestaje: Posle objave DVE TRUDNOĆE, Marinko bi se rasplakao kad bi danas i ovo video (FOTO)

Upravo iz tog razloga pevačeva mama i tašta dosta vremena provode u njihovoj kući, a samim tim oni koji muzičara prate u stopu nisu se mnogo začudili kada su videli da je Rokvić na odmor otišao sa taštom. Naime, Bojana i Nikola zaputili su se na prekrasno letovanje sa decom, odakle su objavili bajkovite fotografije iz akva parka iz snova, a na jednoj od slika našla se i manekenkina majka, u zagrljaju unučića naravno. 

Pročitajte: Posle dvoje dece, još jedan blagoslov za porodicu Rokvić, Nikola plače od sreće

Instagram

 

Ono što su se mnogi iste sekunde zapitali jeste ko još ide na odmor za taštom, s druge strane bilo je i onih koji su ovaj potez podržali. Poznato je da odmor sa decom najčešće nije pravi odmor, stoga se veruje da su upravo iz toga razloga, razloga ispomoći Bojana i Nikola poveli njenu majku.

Pročitajte: Slavica Rokvić konačno u javnosti posle Marinkove smrti, sva u crnom, jedan detalj sve oduševio (foto)

Instagram

 

Tašta Nikole Rokvića divna je žena, koja isključivo i uvek nastoji samo da se ćerki i zetu nađe. Nasmejana je lepo raspoložena, voli muziku što su sve segmenti koji unapred govore da se ona i muzičar idealno slažu.

Instagram

 


Komentari (0)

Loading