Lifestyle

Kome smeta neka ne gleda: Žene Nikole i Marka Rokvića podojile svoje bebe u restoranu, fotografija zapalila Instagram (FOTO)

Snaje Rokvića ovim postupkom oduševile su javnost

Kome smeta neka ne gleda: Žene Nikole i Marka Rokvića podojile svoje bebe u restoranu, fotografija zapalila Instagram (FOTO)

Snaje Rokvića, Bojana Barović i Sara Oster početkom godine u veoma kratkom razmaku porodile su se i na svet donele preslatke devojčice koje su nakon dužeg vremena vratile osmeha na lica svih članova poznate porodice i u njihov dom unele posebnu toplinu i radost.

Kako su veoma aktivne na društvenim mrežama, mlade i posvećene mame sa svojim pratiocima rado dele najlepše trenutke iz privatnosti, a ovog puta snaje Rokvića otišle su korak dalje, te objavile zajedničku fotografiju na kojoj su bebe na njihovim grudima dok ih doje u jednom restoranu. Ovim potezom, osim što su oduševile mnoge, one su poslale i veoma snažnu poruku kao i podršku svim mamama koje se dvoume oko odluke da li je decu prikladno dojiti u javnosti, jer na ovaj sasvim prirodan čin ne gledaju svi istim očima.

Pročitajte: Moja bebica... Bojana Barović se oglasila iz bolnice dan nakon porođaja i rasplakala sve (FOTO)

Instagram

 

Da je sasvim u redu da mame doje svoje bebe kad god i gde god one to požele, supruga Nikole Rokvića pokazala nam je i nedavno kada je isto učinila u gostovanju u jednoj TV emisiji,  pred milionskim auditorijumom ujedno objašnjavajući i zbog čega je to toliko važno:

- U okruženju kada sve manje mama doji svoje bebe, a dojenje van kuće je još uvek tabu tema, i nažalost ne tako čest prizor,  želela sam da pokažem da nema ničeg lepšeg ni prirodnijeg od toga da svojoj bebi u svakom trenutku pružite ono što joj je najbitnije: vašu blizinu, toplinu, ljubav, sigurnost i najbolju moguću hranu, a to je majčino mleko. Nema potrebe da se mame negde sklanjaju, sakrivaju i ograničavaju svoje kretanje jer je ''vreme'' za hranjenje. I sa prvim i sada sa drugim detetom, slobodno sam se kretala, uživala i dojila gde god su oni to poželeli. Proleće je, lepo je vreme, izađite, uživajte sa svojim bebama, i ne zaboravite da budete dovoljno hidrirane, jer znamo koliko je  to važno i za mamu i za bebu - rekla je tada Bojana Barović.

Kako izgleda dom Nikole Rokvića i Bojane Barović možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading