Celebrity News

Milan Stanković bolestan! Prve slike iz bolničkog kreveta srce kidaju, a tek što je počeo da pravi melem protiv kancera (FOTO)

Zdravlje Milana Stankovića u fokusu je dnevne štampe i portala

Milan Stanković bolestan! Prve slike iz bolničkog kreveta srce kidaju, a tek što je počeo da pravi melem protiv kancera (FOTO)

Zdravlje Milana Stankovića ozbiljno je narušeno, po svoj prilici jer je pevač i nekadašnja "Zvezda Granda", smršao više od 15 kilogram u kratkom roku.

Instagram

 

 

Uprkos ideji da je vratio mladalačku kilažu Milan se nije latio mikrofona kako se pretpostvljalo nakon što je sve manastirske slike pobrisao sa svog Instgram profila. Naprotiv,  osećaj ga je ponovo odveo na Svetu Goru, a boravak tamo ovoga puta mu očigledno nije godiio.

Pročitajte: Milan Stanković smršao 15 kilograma! Fanovi ne veruju svojim očima (FOTO)

Milan je, navodno, posled svega par dana molitvni i šetnji po manastirskom imanju kolabolirao, te završio na infuziji u ambulanti koja je u okviru Hilandara.

Instagram

 

Bolničar je kraj njega, a svuda sa zidova vise ikone i to je ono što se može videti na fotografiji koju je posle dužeg vremena podelio sa fanovima.

Ovim postpupkom on je obožavaoce ozbiljno zabrinuo pa i prijatelje i saradnike koji se iz sata u sat pitaju kakav problem folk zvezda to ima.

Instagram

 

 

Zdravlje Milana Stankovića tema je dana, a svi se pitaju da li ga je udarilo sunce, da li je pao u nesvest od gladi, jer se očigledno izgladnjuje i to po monaškom principu. Nažalost, na ova pitanja i potpitanja još uvek niko nema odgovor, a po svoj prilici odgovora neće ni biti jer Milan slabo sa bilo km komunicira.

Pročitajte: Od pogleda na zidove će vam krenuti suze na oči- Pogledajte kako izgleda stan u Obrenovcu u kome je odrastao Milan Stanković (FOTO)

Teolog Miloš Stojković, međutim, otkrio je da muzičar već neko vreme na Svetoj Gori radi na otkrivanju melema protiv karcinoma.

instgram

 

 

Komentari (0)

Loading