Celebrity News

Milan Stanković smršao 15 kilograma! Fanovi ne veruju svojim očima (FOTO)

Milan Stanković smršao drastično, slike su dokaz

Milan Stanković smršao 15 kilograma! Fanovi ne veruju svojim očima (FOTO)

Da je Milan Stanković smršao preko 15 kilograma doznalo se nakon jedne fotografije koju je pevač stidljivo pre par dana objavio na svom Instagramu.

Već duže vreme harizmatični muzičar društvene mreže koristi kako bi predstavio manastire i crkve koje posećuje, uporedo putem postova ukazuje na neka društvena pitanja, dok slike na kojima je on lično slabo deli sa fanovima.

Pročitajte: Od pogleda na zidove će vam krenuti suze na oči - Pogledajte kako izgleda stan u Obrenovcu u kome je odrastao Milan Stanković (FOTO)

Jedan od poslednjih takvih postova na kojima je obučen u crno poput iskušenika probudio je sumnje u javnosti da je odlučio da se zamonaši, što se kasnije ispostavilo kao netačno.

Na tu temu Stanković se nije oglašavao, ali i svoje fotografije je prestao da objavljuje.

Instagram

 

Očigledno mu je cilj bio da publiku iznenadi svojim novim izgledom, u čemu je i uspeo te svi čitavog jutra pišu o tome da je je Milan Stanković smršao drastično.

Na slici je obučen u majicu i farmerke, a malo ko nije primetio da sve na njemu visi.

Pročitajte: Vreme je za bebu - Milan i Rada više ne žele da čekaju, odlučili se na ovaj POTEZ (FOTO)

Po svemu sudeći vratio je kilažu koju je imao na početku takmičenja "Zvezde Granda", a spekuliše se da je boravak u manastiru i razgovor sa monasima doveo do toga da on život promeni iz korena pa i da smrša.

Pre par dana po portalima se pisalo da se Milan vraća estradi, nažalost on je već narednog jutra otputovao u Grčku u posetu novom manastiru.

Instagram

 

Kakav će dalji epilog Stankovićeve priče biti vreme će pokazati.

 

Komentari (0)

Loading