Lifestyle

Od pogleda na zidove će vam krenuti suze na oči: Pogledajte kako izgleda stan u Obrenovcu u kome je odrastao Milan Stanković (FOTO)

Dom Milana Stankovića u Obrenovcu izgleda ovako

Od pogleda na zidove će vam krenuti suze na oči: Pogledajte kako izgleda stan u Obrenovcu u kome je odrastao Milan Stanković (FOTO)

Kada je publika 2007. godine oduševljeno podržala Milana Stankovića u takmičenju "Zvezde Granda" najviše je uz njega stajao rodni Obrenovac.

Porodični dom Milana Stankovića u jednoj obrenovačkoj zgradi nije ostao pust. Iako je on odavno napustio porodični dom i preselio se u Beograd, u zgradi u kojoj je odrastao danas živi njegova majka.

 

Blic TV printscreen

 

Milan je rano ostao bez oca, te je detinjstvo proveo sa majkom i sestrom, koje su mu i danas najveća podrška.

Pročitajte: Milan Stanković prekinuo ćutanje zbog NJE! Ovo je njegova NOVA LJUBAV, objavio fotografiju posle dve godine!

Dom Milana Stankovića nalazi se u zgradi u mirnom kraju, koja je okružena dvorištem i zelenilom, a na čijim zidovima stoji i grafit "Pazi se, Milane".

 

Blic TV printscreen

 

Ekipa emisije "Metar moga sela", koja se emituje na "BlicTV" od komšija je o Milanu i njegovoj porodici čula samo reči hvale, a svi su iskazali veliko žaljenje zbog njegovog povlačenja sa muzičke scene.

Pročitajte: Fotografija govori više od 1000 reči! Milan uslikan nakon izlaska iz manastira, evo kako izgleda posle godinu dana monaškog života

- Obožavam ga. Nedostaje, ne znam zašto se povukao, to je njegova odluka iz nekih svojih razloga je to uradio - rekla je jedna komšinica.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading