Celebrity News

Prvi muž poznate pevačice umro od gladi i hladnoće: Završio je na najstrašniji mogući način

Prvi muž Snežane Mišković Viktorije umro od gladi

Prvi muž poznate pevačice umro od gladi i hladnoće: Završio je na najstrašniji mogući način

Ata Images

Pevačica ima vanvremenske hitove koji su pravi evergrin, a njen život obeležile su bolne i teške stvari. U zvaničnom braku je bila samo jednom, a prvi muž Snežane Mišković Viktorije umro je od gladi.

Da stane pred oltar, odlučila je nakon samo desetak dana veze. Prvi put se udala 1982. godine, a kako to obično biva, brz brak doneo je i ekspres probleme.

Pročitajte: Došlo je do konflikta pa usledio kraj braka - Seka Aleksić se razvela, a ovo je razlog

Do razvoda je došlo devet godina kasnije. Kako je pevačica jednom prilikom ispričala, brak je ličio na pravi raspad sistema. Naglasila je da je njen tadašnji muž bio rastrzan između žene, roditelja i narkotika.

„Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se ni javljao, krio se od dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt”, pričala je svojevremeno Viktorija koja je tužnu vest saznala 2011. godine. Njenog prvog supruga pronašli su u haustoru – preminuo je kao beskućnik.

Prvi muž Snežane Mišković Viktorije umro, a kasnije doživela veliku bol

„Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi”, rekla je pevačica godinu dana kasnije.

Ata Images

 

 

Viktorija ni kasnije nije imala sreće u ljubavi. Iako je ostvarila svoju veliku želju i postala majka, usledila je teška borba za starateljstvo nad ćerkom Tarom. Kako je govorila, njen bivši partner pokušao je da ospori njene kvalitete i sposobnosti.

Pročitajte To što joj je bivši muž uradio ostavilo je posledice! Suzana Jovanović o svojoj bolesti godinama je ćutala

Viktorija je kasnije doživela veliku tragediju. Dan nakon koncerta u Skoplju imala je spontani pobačaj i izgubila bebu.

Posle svih krahova Viktorija se povukla iz javnosti i živi mirno daleko od radoznalih očiju.

Komentari (0)

Loading