Celebrity News

Jelisaveta Orašanin više nije crnka! Glumica posle 10 godina drastično promenila izgled, vilice svima pale (FOTO)

Frizura Jelisavete Orašanin posle 10 godina više nije ista

Jelisaveta Orašanin više nije crnka! Glumica posle 10 godina drastično promenila izgled, vilice svima pale (FOTO)

Otkako se pre više od čitave decenije Jelisaveta Orašanin pojavila na malim ekranima, njen izgled se nije umnogome promenio.Supruga Miloša Teodosića na početku karijere drastično je smršala i njeno ime od tada pratio je epitet prezgodna. A sada je, posle decenije prepoznatljive crne kose koja je bila njen lični pečat, frizura Jelisavete Orašanin potpuno drugačija.

Naime, nakon što se vratila u Beograd, posle turneje koju je imala sa ekipom predstave „Hotel 88”, Jelisaveta je odlučila da promeni svoj izgled.

Instagram

 

Fotografijama iz frizerskog salona najavila je da će njena kosa sada izgledati potpuno drugačije, ali je ceo proces ipak odlučila da obavije i velom misterioznosti.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin otišla od kuće u zagrljaj Kanađanina! Ko je zgodni muškarac zbog kog je glumica napustila Teodosića? (FOTO)

Na fotografiji koju je objavila jasno se vidi da frizura Jelisavete Orašanin više ne izgleda isto. Dužina je ostala, ali je glumica odlučila da boju posle decenije promeni. Vidljivo je da je kosu išatirala i da će imati dosta svetlije pramenove, međutim, kako završni look još nije objavila, fanovi se pitaju da li će Jelisaveta postati plavuša ili će samo blago osenčiti svoju tamnu, negovanu kosu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading