Celebrity News

Jelisaveta Orašanin otišla od kuće u zagrljaj Kanađanina! Ko je zgodni muškarac zbog kog je glumica napustila Teodosića? (FOTO)

Kriza u braku Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića tema je medija već neko vreme

Jelisaveta Orašanin otišla od kuće u zagrljaj Kanađanina! Ko je zgodni muškarac zbog kog je glumica napustila Teodosića? (FOTO)

Da je nastupila kriza u braku Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića spekuliše se svaki put kada se bračni par razdvoji ili kada pak lepa glumica objavi fotografiju sa misterioznim muškarcem što je ovoga puta slučaj.

Danima se spekuliše o momku u njenom zagrljaju, a sve što se do sada doznalo u medijima jeste da je reč o mladiću koji se potpisuje sa Jevta, te da ga lepa glumica poznaje još iz detinjstva.

Boško Karanović

 

Jelisaveta je, naime, pre više od nedelju i po dana spakovala kofere i sa svojom glumačkom ekipom Tamarom Krcunović, Andrijom Kuzmanovićem i Vladimirom Aleksićem se zaputila u Kanadu gde je s predstavom "Hotel 88" imala turneju.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Jelisavete? Ovo je druga snaja porodice Teodosić, udala se za Miloševog brata i nedavno je prošla pakao (FOTO)

Nedugo pošto se izvođenje okončalo čuveni četverac otputovao je na Kubu, a po svemu sudeći Jelisaveta se odmah po okončanju kratkog odmora i obilaska Kube zaputila ponovo u Kanadu.

Instagram

 

Ne zna se doduše, da li se zaista ponovo vratila ili je pak tokom prvobitnog boravka u Kanadi ona napravila slike sa misterioznim muškarcem o kojem bruji čitava domaća javnost.

Ono što je takođe nepoznato je u kakvom svojstvu je Jelisaveta sa Jevtom u čijem je društvu provela nekoliko dana.

Instagram

 

Da li joj je rod, drug ili pak nešto više čini se da se neće ni saznati jer Jelisaveta vrlo šturo govori o svom privatnom životu, posebno svom odnosu sa Teodosićem.

Pročitajte: Sada mogu da kažem sa čim sam se sve SUOČAVALA... Jelisaveta Orašanin otkriva šta joj se dešavalo sa suprugom Teodosićem posle selidbe

Upravo odsustvo informacija po pitanju njenog braka često navodi medije da spekulišu da je nastupila kriza u braku Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića.

Instagram

 

Budući da je reč o paru koji ima dvoje dece i prošao je razne životne faze svi se nadaju da je ipak u pitanju samo prijateljski zagrljaj, te da će glumica uskoro na svom Instagramu objaviti fotografije svog povratka u Beograd gde je u domu nestrpljivo čekaju naslednici Petra i Bogdan.

Komentari (0)

Loading