Celebrity News

Da li vam je lepša od Jelisavete? Ovo je druga snaja porodice Teodosić, udala se za Miloševog brata i nedavno je prošla pakao (FOTO)

Brat Miloša Teodosića oženio se njome

Da li vam je lepša od Jelisavete? Ovo je druga snaja porodice Teodosić, udala se za Miloševog brata i nedavno je prošla pakao (FOTO)

Stariji brat Miloša Teodosića, Jovan, pored neverovatne fizičke sličnosti, sa bratom je delio i talenat i ljubav prema košarci. Igrao je Jovan Teodosić za nekoliko domaćih klubova, kao i za grčki "Egal", ali se u trideset drugoj godini oprostio od parketa, loptu ostavio sa strane i okrenuo se porodičnom životu.

Brat Miloša Teodosića u vreme kada je napustio košarku srce je poklonio sadašnjoj supruzi Ivi Sredić, koju je pred oltar odve 2013. godine i sa kojom je u srećnom braku već čitavu deceniju.

Ata Images

 

Iako Jovan i Iva izgegavaju medijsko eksponiranje, jedna fotografija, nastala na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, svedoči u prilog tome da je i druga snaja porodice Teodosić prava lepotica. Neki bi čak rekli da Iva i Jelisaveta po malo i liče, a prirodna lepota nijednoj se ne može osporiti.

Pročitajte: Afera Teodosić dobila epilog - Brat Miloša Teodosića izneo svoju stranu priče

Podsetimo, skladnu ljubavnu priču narušile su optužbe, koje je pre dve godine u javnost iznela žena koja je bila zaposlena u hotelu, čiji je vlasnik Miloš, a direktor Jovan Teodosić. Naime, ona je tada Jovana optužila za silovanje, što je potreslo čitavu porodicu, ali je supruga Iva bila uz svog muža i u najtežim trenucima.

Story arhiva

 

Tada je Jovan u javnosti izneo stav da nije kriv, a detalji spora javnosti nisu poznati.

Pročitajte: Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili su na korak do braka! Zanemećete kad čujete pravi razlog raskida veridbe (FOTO)

- Zamolio je da se postupak što pre sprovede, jer želi da dokaže svoju nevinost. Rekao je da ne želi da ga bilo ko traži, da želi da sarađuje i pomogne da se otkrije istina, ali mu je objašnjeno da predistražni postupak vodi policija i da će naknadno dobiti poziv da se javi u svojstvu građanina - rekao je tada za medije izvor blizak Jovanu.

Komentari (0)

Loading