Celebrity News

Nju ogovaraju zbog obrazovanja, a njega zbog profesije: Koje škole su završili Seka Aleksić i Veljko Piljikić?

Koje su škole završili Seka i Veljko ne znaju mnogi

Nju ogovaraju zbog obrazovanja, a njega zbog profesije: Koje škole su završili Seka Aleksić i Veljko Piljikić?

Ata Images

Ona je uspešna pevačica koja iza sebe ima nebrojeno hitova. Za njene nastupe se uvek traži karta više jer ume da napravi atmosferu, a za njega kažu da je po profesiji „Sekin muž”. Svima je poznato da uživaju u  srećnom braku,  a koje su škole završili Seka i Veljko, ne zna mnogo ljudi.

Seka Aleksić je sa Veljkom Piljikićem izgradila porodičnu oazu u Staroj Pazovi. Sa sinovima uživaju i Veljko se u javnosti retko pojavljuje. Čini se samo kad mora. Pošto živi u senci svoje slavne supruge, mnogi i ne znaju čime se Veljko zapravo bavi, osim da je zaljubljenik u sport, koji ga u je u pevačicin život i doveo.

Naime, Seka i Veljko su se upoznali 2009. godine kada je on radio kao njen telohranitelj, a ona je napravila prvi korak u njihovom zbližavanju. Kada je saznala da je boks njegova strast, bila je opčinjena.

Pročitajte: Ja sam otišla nekim drugim putem, Veljko je razumeo - Seka priznala da je KRAJ

I dok je Veljko oduvek znao da će se baviti sportom, ljubav prema kulinarstvu je stigla kasnije. Veljko je vešt u kuhinji i oni koji su upućeni kažu da može da parira supruzi koja je odlična kuvarica iako je po obrazovanju frizerka.

Školu je završila na insistiranje mame Ibrime.

– Kod mene je to bilo zaista teško jer sam želela da sedim na dve stolice. Jedna stolica je bila mamina želja, tačnije, da završim školu, a druga stolica je bila moja, a to je velika želja da se bavim pevanjem. Dok me mamina uopšte nije zanimala, moja me mnogo zanimala. To nije baš dobro. Ja sam imala sreće da uspem. Sjajno zarađujem i pomažem svima oko sebe – rekla je svojevremeno Seka koja i danas ume da uzme četku u ruke.

Instagram

 

 

– Kao frizerka nikada u životu nisam radila. Sve što sam kao frizer uradila, farbala sam sebe, radila sam mami pramenove. Do pre tri-četiri godine sam farbala sve drugarice. Nisam ja savršen frizer, ali one tako dođu na kafu, ja vidim izrastak i kažem: „Ajde da ti ofarbam taj izrastak”. I onda tako pijemo kafu, pričamo i ja ih farbam. Nisam ja loš frizer. Razumem se u sve. Moji frizeri mi često kažu da sam njihova koleginica – rekla je Seka.

 

Komentari (0)

Loading