Celebrity News

Ja sam otišla nekim drugim putem, Veljko je MORAO DA RAZUME: Seka priznala da je KRAJ

Trudnoća Seke Aleksić tema je koja je interesantna javnosti, a pevačica ne krije koliko joj porodični život i majčinstvo prijaju

Ja sam otišla nekim drugim putem, Veljko je MORAO DA RAZUME: Seka priznala da je KRAJ

Seka Aleksić ne krije da je oduvek želela mnogobrojnu porodicu te se zarad ove želje podvrgla vantelesnoj oplodnji o čemu je uvek otvoreno govorila u javnosti. Sa suprugom Veljkom na taj način se ostvarila kao majka te je dobila sinove Jakova i Jovana, a treća trudnoća Seke Aleksić koju pevačica jako želi, po svemu sudeći moraće da sačeka. 

Seka je najavila da se u septembru povlači iz javnosti kako bi se po treći put podvrgla procesu vantelesne oplodnje,međutim za sada je odustala od planova da se po treći put ostvari kao majka.

Pročitajte: Čekanje se isplatilo - Sekine molitve USLIŠENE, u kuću u Pazovi stiglo ONO ŠTO JE GODINAMA ŽELELA (FOTO)

Instagram

 

Kako je sama otkrila, posao joj se nagomilao, koncerti su zakazani, a u planu je i veliki koncert u Beogradu.

- Meni su se planovi što se tiče posla mnogo poremetili, više radim nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki proces za koncert u Beogradu koji je u planu za iduću godinu. Zato ostavljam i trudnoću spontano da se desi - otkrila je Seka za  tabloid "Star".

Pročitajte: Septembar je taj mesec! Seka objavila NAJLEPŠE VESTI o TREĆEM DETETU, fanovima i porodici zasuzile oči od sreće

Instagram

 

Inače, da bi započela vantelesnu oplodnju, neophodno je mirovanje i ne bi trebalo da nastupa. Sin Jakov kreće u predškolsko, pa Seka brine kako će tamo ostajati sam i plaši se kako će to prihvatiti. Na sve to ima ponudu menadžera da naredne godine organizuju njen veliki koncert u Beogradu i zato nema vremena da ide na česte kontrole i preglede koje zahteva vantelesna oplodnja.

Komentari (0)

Loading