Celebrity News

Ona je najveća podrška Milanu Stankoviću: Zbog Nastasijinog zdravlja pevač noćima nije spavao

Sestra Milana Stankovića uz pevača je u dobru i zlu

Ona je najveća podrška Milanu Stankoviću: Zbog Nastasijinog zdravlja pevač noćima nije spavao

Pevaču je pošlo za rukom ono što mnogima nije. Iako se gotovo potpuno povukao iz javnosti, o njemu se neprestano piše. Zbog toga što se okrenuo veri, ali i zbog njegovog zdravstvenog stanja koje je narušeno. Sestra Milana Stankovića njegov je oslonac i u teškim i u srećnim danima.

Mediji su preneli da je pevač, navodno, posle svega par dana molitvi i šetnji po manastirskom imanju kolabirao, te završio na infuziji u ambulanti koja je u okviru Hilandara.

Pročitajte Milan Stanković smršao 15 kilograma! Fanovi ne veruju svojim očima (FOTO)

Da ovo nije samo jedna od brojnih glasina, dokazao je sam pevač koji je posle dugo vremena objavio fotografiju na Instagramu na kojoj se videlo da prima infuziju dok leži na bolničkom krevetu.

Instagram

 

Pevač se dalje nije oglašavao, ali sasvim sigurno se oporavio uz veliku podršku koju ima. Pre svega, majke i sestre Nastasije, koja je i sama medicinska sestra. Ona je tokom pandemije koronavirusa aktivno radila zbog čega je Milan neizmerno brinuo.

– Noćima sam istraživao o koroni, mnogo sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim na sebi, ja sam se uplašio, ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao – rekao je pevač tada.

Milan i Nastasija i fizički liče, o čemu svedoče i fotografije koje pevač postavlja na društvene mreže.

instagram/milan stankovic

 

 

 

Komentari (0)

Loading