Celebrity News

Sad je kasno da se kaješ! Bivši dečko razvezao jezik o Radi Manojlović, izneo detalje... Zbog njega je ponižena i na stubu srama

Bivši dečko Rade Manojlović ponizio pevačicu

Sad je kasno da se kaješ! Bivši dečko razvezao jezik o Radi Manojlović, izneo detalje... Zbog njega je ponižena i na stubu srama

Ata Images/Antonio Ahel

Otkako se Rada Manojlović pojavila na javnoj sceni, u njenom životu bila su tri muškarca, o kojima se nadugačko i naširoko pisalo. Prvi je bio Milan Stanković, potom Momir Gajić, a zatim Haris Berković. Dok je sa dvojicom kolega ostala u dobrim odnosima, sa sportskim menadžerom ljubavni krah bio je buran, a bivši dečko Rade Manojlović Momir Gajić ponizio ju je kao niko u karijeri.

Kada je tokom veze s Milanom Stankovićem Rada priznala da ju je osvojio drugi muškarac, reč je bila upravo o Momiru Gajiću, s kojim je pevačica raskinula trogodišnju vezu 2015. godine.

Damir Dervišagić/Story arhiva

 

„Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom”, rekao je tada bivši dečko Rade Manojlović.

Na ove reči Rada nije ostala imuna, iznela je tada da je za nju njen bivši partner mrtav i da ne želi da mu daje na značaju u medijima, osvrnuvši se na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pevačica sa sela.

Pročitajte: Kod Harisa u domu veliko slavlje! Rada iznenadila sve - Posle svega ću mu ipak čestitati!

Takve navode svojevremeno je demantovao Momirov otac, istakavši da o radi misli sve najlepše. Ipak, Rada nikada nije sebi oprostila što je odnos s Milanom ugrozila zbog Momira.

Danas je Momir u srećnom braku s Nevenom Ninković, s kojom živi na Floridi, gde radi kao košarkaški menadžer. Rada je, s druge strane, slobodna, nakon što je pre oko godinu dana na vezu s Harisom stavila tačku.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading