Celebrity News

Ćerka Željka Mitrovića objavila najlepše vesti! Trudnički stomak u prvom planu: Svi čestitaju (Foto)

Ćerka Željka Mitrovića presrećna

Ćerka Željka Mitrovića objavila najlepše vesti! Trudnički stomak u prvom planu: Svi čestitaju (Foto)

Nakon objave da je ćerka Željka Mitrovića potvrdno odgovorila na prosidbu ukrajinskog multimilionera Ilije, danima se svi pitaju kada će svadba, a posebno sve zanima da li novopečeni verenici planiraju uskoro i proširenje porodice.

Kristina i Ilija dugi niz godina su zajedno, iako su već jednom raskidali, ponovo su se pre par meseci spojili, a čini se da su za to zaslužni leptorići u stomaku koji zapravo nikada nisu nestali.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića zasijala na venčanju! Dve venčanice, jedna balska, druga kratka, a tek da vidite mladoženju (FOTO)

Ćerka Željka Mitrovića na svom emotivnom putu ima veliku podršku roditelja, prevashodno majke Milice ali i brata Aleksandra i sestara Andree i Sandre.

Pomoć je tu, planovi za venčanje i život iz bajke se vešto spremaju, a Željko ne skriva da bi jako voleo još jednom da se ostvari u ulozi deke.

Instagram

 

Da li će ga Kristina uskoro ovom informacijom obradovati ostaje da se vidi, ono što je izvesno je da u velikoj porodici kakva je Mitrovićeva slavlja nikad dosta.

Instagram

 

Njegova starija naslednica, rediteljka Sandra, stalno objavljuje nove slike s venčanja i kršetnja na Instagramu.

Nedavno je prisustvovala divnoj žurki svojih prijatelja povodom krštenja njihove bebe, što je podelila s pratiocima na Instagramu i sve raznežila zato što je uloga krštene kume pripala upravo njoj.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića rekla "DA": Verenički prsten optočen dijamantima, vredan čak 200.000 evra zasijao na njenoj ruci (FOTO)

Danas je instagramere obradovala i činjenicom da joj je još jedna drugarica, Kristina, u poodmakloj trudnići te da se svaki čas očekuje prinova, zbog čega je njen profil zatrpan čestitkama.

Instagram

 

Očigledno je da Sandra puno ulaže u prijateljstva, a evidentno je i da decu obožava, čemu najbolje svedoči njen odnos s bratanicom, ćerkom njenog brata Aleksandra, a veruje se da će i Kristininu odluku da se po udaji ostvari kao majka podržati i biti joj oslonac.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading