Celebrity News

Ćerka Željka Mitrovića zasijala na venčanju! Dve venčanice, jedna balska, druga kratka, a tek da vidite mladoženju (FOTO)

Ćerka Željka Mitrovića prelepa je bila na venčanju

Ćerka Željka Mitrovića zasijala na venčanju! Dve venčanice, jedna balska, druga kratka, a tek da vidite mladoženju (FOTO)

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović nedavno se verila za dugogodišnjeg izabranika milijardera Iliju Riskina, što su svi mediji preneli.

Vlasnik "Ružičaste televizije" presrećan je bio kada je doznao ovaj podatak, najviše zbog toga što je zaljubljeni par jedno vreme bio rastavljen.

Pročitajte: Milica i Željko Mitrović napravili veliko slavlje - Stajling Velike šefice glavna tema, svi joj gledaju u noge (FOTO)

Činjenica da će njegova mezimica stati na ludi kamen veoma je Mitrovića obradovala, te se spekuliše da su on i supruga Milica uveliko krenuli sa pripremama za taj poseban dan.

Instagram

 

U organizaciju će vrlo verovatno, kada za to dođe vreme, biti uključena čitava porodica, koja uvek pronađe razlog da se okupi i slavi, a očekuje se da će sestre Andrea i Sandra imati posebne uloge u toku svadbene ceremonije, kao i brat Aleksandar.

Dok budući mladenci ne utvrde tačan datum svadbenog veselja i lokaciju Željko i Milica, kao i ostatak porodice, mogu samo da maštaju i prave tek okvirne planove oko toga šta će za posebnu zgodu obući, koga će od prijatelja pozvati i slično, što je jedan od razloga da euforiju zbog buduće proslave na trenutak ostave po strani i posvete se svakodnevnim obavezama i aktivnostima.

Instagram

 

Željko i Milica vredno rade na unapređenju svog TV programa, stalno uvodeći novitete, Aleksandar je okrenut svojoj porodici supruzi i ćerkici dok su Andrea i Sandra usmerene na svoje emotivne partnere i prijatelje.

U svom poslednjem intervjuu za Story najstarija ćerka Željka Mitrovića, mlada rediteljka ispričala je da prijatelje doživljava kao porodicu te da sve čini kako bi bila što bolja na tom polju.

Pročitajte: Najstarija ćerka Željka Mitrovića objavila prvu sliku sa DEČKOM - Zar od svih BAŠ ON da bude Željkov zet?!

Dobrim delom ovu tvrdnju potvrdila je svojim prisustvom na svadbenom veselju druga i drugarice, koji su pre par dana razmenili bračne zavete.

Instagram

 

Sve detalje ona je podelila na svom Instagramu, a svi su komentarisali kako njen stajling tako i mladinu balsku venčanicu, kao i haljinu koju je kasnije odenula.

 

 

Instagram

 

U produžetku pogledajte još fotografija najstarije Željkove mezimice Sandre Mitrović.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
s LAVICA

12:31 28.11.2023

Kako ćerke ovih bogatih ne nađu nekog siromaha nego opet sina od bogataša??? Znači oni nisu ništa još stvorili,a već su BOGATI. MOLIM VAS, DAJTE MI RECEPT,TREBA MI ZA LEČENJE(MOŽDANI ) I ŽIVOT. TEEEENKJU TI KOMŠO,ZA BESPLATAN INTERNET.