Celebrity News

Milijana Radević i Slavko Beleslin otkrivaju SVE DETALJE VENČANJA za Story

Venčanje Slavka Beleslina i Milijane Radević sve je bliže

Milijana Radević i Slavko Beleslin otkrivaju SVE DETALJE VENČANJA za Story

Boško Karanović

Venčanje Slavka Beleslina i Milijane Radević biće barem jednako dobro kao veridba...

Pre dve i po godine smo uradili intervju i set fotografija sa Slavkom Beleslinom (49) i Milijanom Radević na ušću Save u Dunav. Na samom kraju septembra ponovo smo bili na istom mestu i zajedno se čudili kako je brzo prošlo toliko vremena. Kada smo ih pitali šta se u njihovim životima od tada promenilo, Milijana je rekla da se sada manje viđaju, a Slavko je objasnio da su razlog za to njihovi poslovi. Ona je postala programska direktorka „K1 televizije”, a on direktor informativnog programa „Una TV”.

– Pretpostavljam da ste od 5. februara, kada ste se verili, bezbroj puta čuli – kada će svadba?

MILIJANA RADEVIĆ : U početku su nas prijatelji i kolege non-stop pitali, a pošto su naši odgovori bili uglavnom neozbiljni, šaljivi i neodređeni, odustali su nakon nekoliko meseci (smeh). Kod nas je sve spontano, opušteno i uglavnom neplanirano.

Venčanje Slavka Beleslina i Milijane Radević – Dan o kome se priča

– Hoćete li uopšte naći vremena za venčanje, jer smo se za ovu rubriku dogovarali mesecima?

SLAVKO BELESLIN : Naravno, pa kako menadžeri da ne nađu vremena za rođenu svadbu (smeh)? To bi onda značilo da ne radimo dobro svoj posao.

M. R. : I privatno je tako, s nama se nikada ne zna i onda samo iznenadimo.

- Milijana, da li ste kao devojčica zamišljali svoju svadbu?

M. R. : Ne, prosidba mi je uvek delovala romantičnije i intimnije. Kada bih čula da se neko udaje, moje pitanje nije bilo „kakva je venčanica”, nego „kako ju je zaprosio?”. Taj čin je divan, jer svašta se dešava iza naših leđa dok nam pripremaju trenutak koji ćemo pamtiti zauvek. Slavko zna da obožavam iznenađenja, pa se baš potrudio da ni jednog jedinog momenta ne posumnjam šta mi se sprema (smeh).

Boško Karanović

 

S. B. : Ne znam nijednog muškarca koji je ikada zamišljao svoju svadbu, što je malo čudno. Što se veridbe tiče, znate već da svaka ljubav želi da od svog početka napravi legendu. Tako smo i mi posle četiri godine otišli tamo gde smo se prvi put sreli, u neku vrstu intimnog emotivnog hrama koji je odredio naše sudbine, iako je za sve ljude oko nas to bilo obično mesto. Naravno, pitanje ovoga puta nije bilo kakvu će kafu piti, već na koji način želi da provede ostatak svog života. Teške teme, šta da kažem (smeh).

Pročitajte: ZAVRŠILI NA SUDU, rekla je da on nije ČOVEK ZA BRAK - Pogledajte ko je bivša žena Slavka Beleslina sa kojom je imao TEŽAK RAZVOD (FOTO)

– U julu prošle godine Slavko je ispod jedne „morske” fotografije na Instagramu napisao: „Moja prva i poslednja ljubav – plivanje i Mili”. Kada ste shvatili da će Milijana biti ta „ljubav zauvek”?

M. R. : Evo, ja ću da vam odgovorim – odmah, samo toga nije bio svestan prvih nekoliko meseci (smeh).

S. B. : Opet teške teme! Ukratko, ja sam u jednom periodu života na prvo mesto prioriteta stavio svoj mir! Onda je iznenada došla Mili, a taj mir nije bio ničim narušen i to je bilo to. Vrlo je jednostavno kad razmislite. Često mešamo ljubav sa svim mogućim derivatima nemira i nalazimo opravdanje za haotične odnose, ali nema srećnog kraja ako je putovanje nesrećno. Inače, nagrada za svaku ispravno donetu odluku i jeste baš to – mir.

Ceo intervju i još ekskluzivnih priča pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 4. oktobra 2023. godine.

Story

 

 

Komentari (0)

Loading