Celebrity News

Ostavila ga 15 dana nakon veridbe, pa dobio dete sa poznatom pevačicom: Biznismen bio velika ljubav Jovane Joksimović

Bivši verenik Jovane Joksimović ima dete sa pevačicom

Ostavila ga 15 dana nakon veridbe, pa dobio dete sa poznatom pevačicom: Biznismen bio velika ljubav Jovane Joksimović

Ata Images

Jovana i Željko Joksimović godinama su u stabilnom braku, a kruna njihove ljubavi je njihovo troje dece – sin Kosta i ćerke Srna i Ana. Iako se čini da je poznati par oduvek zajedno, njeno srce je pet godina pripadalo drugom. Bivši verenik Jovane Joksimović je 15 godina stariji, a voditeljka je verenički prsten nosila samo 15 dana.

Jovana važi za jednu od naših najlepših voditeljki, a u suprugu Željku je pronašla sve ono za čim je tragala. Da je pronašla ljubav i ranije, učinilo se kada je na sastanku redakcije zabavnog programa televizije „BK” upoznala tadašnjeg direktora ove medijske kuće Aleksandra Zeremskog.

On je tada priznao da mu je srce zaigralo čim ju je video i da je veza bila neminovna. Verili su se 2008. godine. Iako se činilo da će trajati, Jovana je biznismena ostavila samo 15 dana nakon veridbe, a Aleksandar je o raskidu tada progovorio za magazin „Gloria”.

Pročitajte: KUME, ZAR I TI? Jovana Joksimović se posle dve godine javno obratila Srđanu Predojeviću, ove reči joj NIKAD NEĆE OPROSTITI

„Zajedno smo odlučili da je bolje da se odmorimo, damo jedno drugom prostora i stavimo veridbu na 'stand by'. Rastanak nikad nije lak, ali Jovana je mlada, potrebno joj je osećanje slobode. Ona je moderna žena koja želi da uživa u životu punim plućima i ja je potpuno podržavam!”, rekao je on tada.

Instagram

 

 

Jovana je ubrzo uplovila u vezu sa sadašnjim suprugom Željkom, dok je Aleksandar Zeremski, s druge strane, otpočeo romansu sa pevačicom Aleksandrom Radović. Par je dobio ćerku Ninu, ali su se nekoliko meseci kasnije rastali. Razlog za rastanak nisu otkrili javno.

 

Komentari (0)

Loading