Celebrity News

Glumicu muž zamenio poznatom folk pevačicom: Oženio se i razveo u potpunoj tajnosti, pa o svemu govorio pred kamerama

Bivši muž Ivane Nikolić je poznati glumac

Glumicu muž zamenio poznatom folk pevačicom: Oženio se i razveo u potpunoj tajnosti, pa o svemu govorio pred kamerama

nstagram / besna.kobila

Razvod je na skali stresa visoko pozicioniran, ali ukoliko su ljudi civilizovani, posledice mogu da budu što bezbezolnije. Posebno ako postoje zajednička deca. Bivši muž Ivane Nikolić je šest godina mlađi glumac Petar Strugar koji je javno govorio o razvodu.

Par se venčao posle dve godine veze, a sina Zariju dobili su dve godine kasnije. Razvod je usledio posle godinu dana braka. Glumac je priznao da mu je rastanak teško pao, pre svega zbog naslednika, ali je i istakao da nema razlog da sa bivšom suprugom bude u lošim odnosima.

- Zašto bih se svađao, više ne postoji razlog za to. U principu sad smo u boljim odnosima, nego što smo bili u braku. Sve te nesuglasice moraš da staviš po strani, jer to dete nije ništa krivo. Progutaš to što imaš da progutaš i ideš dalje - rekao je jednom prilikom u emisiji Goce Tržan Petar koji je posle razvoda uplovio u vezu sa poznatom pevačicom Milicom Todorović.

Pročitajte Devojka Petra Strugara objavila DIVNE vesti - Intimna ceremonija u crkvi, venčanica je kao iz mašte!

Upoznali su se na snimanju njenog spota, a pevačica se našalila da ih je spojio konj. Naime, glumac je pevačici za snimanje spota ustupio svog konja, a ubrzo su uplovili u emotivnu vezu. Iako je izgledalo da imaju svetlu budućnost, par je raskinio.

Samo nekoliko meseci kasnije javnost je zatekla vest da Petar čeka dete sa izvesnom Oljom. Kada je stigao sin Ivo, par se rastao.

Ivana o razvodu nije govorila u medijima, ali na Instagramu često objavljuje fotografije sa konjima, koji su joj kao i Petru velika ljubav.

Komentari (0)

Loading