Celebrity News

Sada ljubi STARIJU I UDATU koleginicu: Petru Strugaru je DOSTA SKRIVANJA, objavio je fotografiju i svima pokazao koga voli (FOTO)

Razlaz Petra Strugara od druge supruge potpuno je promenio umetnika

Sada ljubi STARIJU I UDATU koleginicu: Petru Strugaru je DOSTA SKRIVANJA, objavio je fotografiju i svima pokazao koga voli (FOTO)

Dalibor Danilović

Nimalo prijatan nije bio razlaz Petra Strugara i njegove druge izabranice Olje, majke njegovog drugog sina Iva. Krah još jednog bračnog odnosa dramski umetnik nikako nije bio u stanju da prihvati, iako je mnogima delovalo da se odlično snalazi kada je reč o rasutim emocijama i slomljenim srcem. Osmeh sa lica on mesecima nakon razdvajanja nije skidao, ali istina je bila sasvim drugačija i toliko duboko sakrivena da čak ni najbliži prijatelji i porodica Crnogorca nisu mogli da pretpostave šta se sa njim događa.

Pročitajte: Nekada preslatka voditeljka, a danas... Anđela iz Parova se OSUŠILA i ofarbala u tamno, od nje ništa nije ostalo! Evo kako izgleda (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

 

Utisak da razlaz Petra Strugara i lepotice, kraj koje je proveo dve godine, nije ostavio traga na umetnika stekao se najviše zbog toga jer se on posvetio poslu, a kada je pred kamerama i na sceni osmeh i igra su neizbežni.

Pročitajte: RASTURILA MU BRAK: Novi dečko Kaline Kovačević je OVAJ SLAVNI GLUMAC koji se skoro razveo, svi su u šoku (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

 

S obzirom na to da se najbolje oseća kada je sa sinovima i naravno kolegama Petar iz Narodnog pozorišta, svog matičnog teatra gotovo da ne izlazi. Tamo provodi najveći deo svog slobodnog vremena, a mnogi su primetili da prvi dolazi, zadnji odlazi s povodom ili bez njega.

Pročitajte: RAZVEO SE Petar Strugar: Pogledajte kakvu lepoticu je ostavio i šta će biti sa njihovom bebom (FOTO)

Privatna arhiva/ Story press

 

Ima tu i do toga što je Petar tek primljen za stalno u nacionalni teatar te se trudi da ostavi što bolji dojam i pokaže se kao neko ko je vredan i posvećen. On tamo uveliko radi na novim predstavama, iako sa dva, tri odlična naslova već može da se pohvali.

Pročitajte: Gde je nestao ovaj frajer? Petar Strugar više ne liči na sebe, fotografija zabrinula fanove i kruži internetom

Ata Images

 

Polako se Petar diže na glumačkoj lestvici zbog čega je izuzetno cenjen od strane kolega, a mnogima prija njegovo društvo i van scene. Da je voljen najbolje pokazuje rođendansko iznenađenje koje su mu zaposleni priredili u pozorišnom bifeu.

Pročitajte: Razvela se po drugi put, on ostavio suprugu: Strugar u vezi sa ovom našom prelepom glumicom? Ona na Instagramu sve jasno rekla! (foto)

Instagram

 

Torta, pesmica, zagrljaji i poljupci pali su od Kaline Kovačević. Bojane Stefanović. Jovane Stojiljković ali i Nataše Ninković koja je uputila i par reči mladom kolegi. Osmeh sa Petrovog lica nije silazio, a ovaj detalj zasigurno je pomogao glumcu da bar malo skrene misli sa svog emotivnog neuspeha.

Pročitajte: Drastična promena: Osedeo preko noći

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading