Celebrity News

Devojka Petra Strugara objavila DIVNE vesti: Intimna ceremonija u crkvi, venčanica je kao iz mašte! Pogledajte prelepe slike sa venčanja

Devojka Petra Strugara objavila prelepe vesti

Devojka Petra Strugara objavila DIVNE vesti: Intimna ceremonija u crkvi, venčanica je kao iz mašte! Pogledajte prelepe slike sa venčanja

Ata Images

Devojka Petra Strugara, jednog od najvećih zavodnika naše glumačke scene nakon dugogodišnjeg prijateljstva osvojila je i zarobila njegovo srce, a kako su mediji pisali oni su su se zbližili tokom rada na predstavi "Naš razred", nakon čega su dodatno produbili odnos.

Ata Images

 

 

Petar i Nina Nešković u početku nisu želeli da govore javno o svojoj ljubavi, međutim, sada je jasno da je dvoje mladih ljudi u stabillnoj i čvrstoj vezi koja je kako od strane njihovih porodica, tako i od publike odlično prihvaćena.

Pročitajte: Intimno slavlje za najbliže - Zavirite na VENČANJE Petra Strugara sa koleginicom, očaraće vas njena venčanica i lepota (FOTO)

Budući da glumac iza sebe ima dva braka i dvoje dece, već se spekuliše da li će devojka Petra Strugara biti njegova treća sreća, te da li će zaljubljeni par vezu uskoro podići na viši nivo i krunisati je brakom, a dok do toga ne dođe, oni su tu da druge spajaju do kraja života.

Instagram

 

 

Naime, nova devojka Petra Strugara podelila je prelepe vesti putem svog "Instagrama" i otkrila da je na venčanju kumovala drugarici iz detinjstva, a pored toga što je prikupila mnoštvo komplimentata za izgled, mnogi su joj poželeli da se i ona uskoro nađe u ulozi mlade.

Instagram

 

 

Da li će do toga i doći, pokazaće vreme koje je pred nama, a ono što je sigurno jeste da su Nina Nešković i Petar Strugar zaista idealan par, te da bi bili prelepi na sopstveniom venčanju.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading