Celebrity News

Kako ih je to vaspitala? Fotografija otkriva kako se slažu sinovi Katarine Bajec, jedna sitnica posebno privukla pažnju (FOTO)

Sinovi Katarine Bajec imaju različite očeve, a evo kako se to odražava na njihov odnos...

Kako ih je to vaspitala? Fotografija otkriva kako se slažu sinovi Katarine Bajec, jedna sitnica posebno privukla pažnju (FOTO)

Zoran Lončarević

Sinovi Katarine Bajec, Jovan i Filip, najveća su radost u životu lekarke i voditeljke. Starijeg sina Jovana dobila je na drugoj godini studija, te je uz veliku podršku roditelja uspela istovremeno da bude i odličan student i posvećena majka.

Drugog sina, petogodišnjeg Filipa, rodila je u braku sa hirurgom Đorđem Bajecom, a ono što posebno oduševljava ponosnu mamu jeste to što njeni sinovi imaju izuzetno blizak odnos.

Pročitajte: Prva zajednička fotografija sinova Katarine Bajec - Neverovatno je koliko Jovan i Filip liče uprkos tome što imaju različite očeve

Sinovi Katarine Bajec odlično se slažu, a Jovan je Filipu i najveći uzor te mlađem bratu u svemu pomaže.

Instagram

 

Jovan i Filip zajedno prave i najlepše uspomene, uživaju u igri i putovanima, a ponosna mama objavila je fotografiju svojih naslednika koji zagrljeno poziraju na jednom porodičnom putovanju.

Odnos njenih naslednika česta je tema, pa joj se mnogi dive kako ih je vaspitala, a posebno starijeg sina, koji s puno ljubavi i pažnje vodi računa o mlađem bratu. 

Komentari (0)

Loading