Celebrity News

Prva zajednička fotografija sinova Katarine Bajec: Neverovatno je koliko Jovan i Filip liče uprkos tome što imaju različite očeve

Sinovi Katarine Bajec ponos su doktorke koja već nekoliko godina odlično pliva u voditeljskim vodama

Prva zajednička fotografija sinova Katarine Bajec: Neverovatno je koliko Jovan i Filip liče uprkos tome što imaju različite očeve

Da su sinovi Katarine Bajec, Jovan i Filip, uneli radost u život oftamološkinje sa četvorogodišnjim stažom na TV Nova S nije tajna. Atraktivna voditeljka čiji stav, odnos prema gostima, medicini, ali i brak sa doktorom Đorđem Bajecem se stalno komentarišu, vrlo je posvećena naslednicima, koji su već po rođenju ukrali njeno srce.

Pročitajte: UNIŠTILA MU JE BRAK sa profesorkom: Optužbe na račun Katarine Bajec se nižu, pogledajte ko je bivša supruga njenog Đorđa (FOTO)

Prvog sina Katarina je dobila sa svega dvadesetak godina, dok je još bila na drugoj godini studija. Tada je imala veliku podršku roditelja, što joj je omogućilo da završi fakultet, ode na specijlaizaciju i počne vrlo posvećeno da radi. Kada je došao na svet danas 23-godišnji Jovan postao je prioritet voditeljki, a već pet godina on prvo mesto u njenom životu deli sa bratom Filipom, kojeg je dobila sa poštovanim hirurgom.

Pročitajte: Čestitamo: Katarina i Đorđe Bajec oduševili, fotografija otkrila najlepše vesti

U ranijem intervjuu za Story Katarina je objasnila da se uprkos godinama njeni sinovi izuzetno lepo slažu, da su vrlo bliski, kao i da je stariji Jovan zaštitnički nastojen ka Filipu, dok on u bratu vidi uzor i stalno ga oponaša.

- Filip je dosta zreo za svoje godine. Svakodnevno nas iznenadi nekim novim izrazom, u poslednje vreme, uglavnom na engleskom jeziku. Obraćamo mu se kao sebi ravnom, a sreća je da pored muža i mene, ima i dobru braću, na koju može da se ugleda- rekla je svojevremeno voditeljka, koja je udajom za Đorđa postala maćeha dva odrasla momka od kojih je jedan krenuo očevim stopama i u Dubaiju se ozbiljno bavi medicinom.

Komentari (0)

Loading