Celebrity News

Zvanično je! Lazar Ristovski objavio prvu fotografiju sa Anicom - mlađa od njega nekoliko decenija i prelepa

Prva zajednička fotografija Lazara Ristovskog sa devojkom

Zvanično je! Lazar Ristovski objavio prvu fotografiju sa Anicom - mlađa od njega nekoliko decenija i prelepa

Glumac posle razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi. Prva fotografija Lazara Ristovskog sa novom devojkom Anicom Lazić srušila Instagram.

Otkako je Lazar Ristovski objavio da se posle 42 godine braka razvodi od supruge Danice, mnogi su nagađali šta je srušilo jedan od najstabilnijih brakova na našoj javnoj sceni.

„Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina“, rekao je Ristovski za magazin „Gloria“ i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

Pročitajte: Danicu je sramota zbog ovoga što Lazar radi: Ristovski objavio fotografiju sa 30 godina mlađom devojkom (FOTO)

 „Ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svojim putem, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno“, rekao je glumac tada, a sada je potvrdio da je u vezi sa glumicom Anicom Lazić koja je nekoliko decenija mlađa od njega.

U opisu fotografije je stavio emotikon u obliku srca, a komentari ne prestaju.

Inače, Anica je sa Lazarom glumila u filmu „Drim tim“, a sada i u seriji „Popadija“.

 

Komentari (0)

Loading