Celebrity News

Danicu je sramota zbog ovoga što Lazar radi: Ristovski objavio fotografiju sa 30 godina mlađom devojkom, POLUDEO JE ZA NJOM (FOTO)

Nova devojka Lazara Ristovskog tema je portala već neko vreme

Danicu je sramota zbog ovoga što Lazar radi: Ristovski objavio fotografiju sa 30 godina mlađom devojkom, POLUDEO JE ZA NJOM (FOTO)

Glumica Danina Moguel srpsko-meksikanskog porekla sve više osvaja domaće tržište a s razlogom svi se pitaju je li ona nova devojka Lazara Ristovskog.

Mlada umetnica od oca Meksikanca diplomate i majke Srpkinje folklorne igračice bila je pre par godina agažovana na snimanju filma "Pijavice", čiju produkciji potpisuje Ristovski i od tada je često u društvu starijeg kolege čemu svedoči i fotografija osvanula na njenom Instagramu.

Pročitajte:Da može spalila bi slike sa venčanja- Nećete verovati u kakvoj venčanici se Danica Ristovski udala za Lazu, nije slutilo na dobro

Reč je o prelepoj i obrazovanoj mladoj ženi, koja se školovala u Sjedinjenim Američkim Državama, Jamajci, Srbiji, Meksiku i Mađarskoj. Tečno govori španski, engleski, francuski i srpski jezik, te nije čudo što njeno prisustvo Lazaru godi.

Instagram

 

Dramski umetnik i reditelj pre izvesnog vremena okončao je dugogodišnji brak sa koleginicom Danicom Ristovski i od tada je slobodan za nova iskustva i ljubavi te mu niko ne može zameriti ukoliko mu je srce zaigralo za lepom Daninom.

 

 

Da li se sve dogodilo tako, kako spekulišu mediji, i da li je zaista atraktivna Meksikanka nova devojka Lazara Ristovskog javnost može i dalje samo da nagađa jer glumac privatnost odbija da deli pred kamerama.

Pročitajte:Danica umire od sramote- Lazar Ristovski objavio sliku sa 43 godine mlađom koleginicom koja mu je ukrala srce, prizor će vas šokirati

Opekao se jednom i to je bilo sasvim dovoljno da o emotivnom životu više ne priča za medije. 

Čak ni o sinovima Petru i Jovanu i snajama, i te kako poznatim široj javnosti, ne voli da priča.

Ata Images

 

Krije čak i osećanja povodom činjenice da je postao deda ponovo, a utisak je mnogih da se nakon razvoda posvetio najvećim delom poslu.

 

Komentari (0)

Loading