Celebrity News

Lepa, mlada i uspešna: Ko je Anica Lazić, devojka Lazara Ristovskog FOTO

Ko je Anica Lazić, devojka Lazara Ristovskog

Lepa, mlada i uspešna:  Ko je Anica Lazić, devojka Lazara Ristovskog FOTO

Posle mnogo nagađanja glumac je potvrdio da je ponovo srećan u ljubavi. Objavio je fotografiju sa novom izabranicom, a svi se pitaju ko je Anica Lazić, devojka Lazara Ristovskog.

Ona je koleginica poznatog glumca i pojavila se uz njega u ostvarenju „Drim tim“, a sada i u seriji „Popadija“. Glumi u filmu „Ruski konzul“, a studirala je psihologiju u Italiji, tačnije u Padovi.

Pročitajte: Danicu je sramota zbog ovoga što Lazar radi - Ristovski objavio fotografiju sa 30 godina mlađom devojkom (FOTO)

Sudeći po podacima sa društvenih mreža, završila je gimnaziju i muzičku školu u Beogradu.  Na Instagramu često objavljuje fotografije sa brojnih putovanja, a sa Lazarom je objavila samo jednu sliku sa snimanja „Drim tima“.

Podsetimo, Lazar Ristovski nedavno se razveo od supruge Danica posle 42 godine braka, o čemu je prvi put govorio za magazin „Gloria“.

„Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina“, rekao je Ristovski za magazin i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

Pogledajte još fotografija Anice Lazić u galeriji ispod.

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

18:40 06.11.2023

Čak bi i majka ove balavice ,koju bdw niko ne zna, a satro uspešna - u ČEMU , bila premlada za ovog starkelju !!!! Odvratan je , dzaba mu sve kuće,bazeni,sve što je uradio u životu , na sve mu pljujem kad je mogao onu divnu ženu Danicu da ostavi zbog ove sponzoruse,rasturacice brakova i sljamu . Bas je težak smrad !!!! Molim objavite kom.!