Celebrity News

Reči Danice Ristovski kidaju dušu! Pune 42 godine sreće nestale zauvek, a ljubav je bila ogromna

Danica Ristovski o Lazaru Ristovskom govorila s puno ljubavi

Reči Danice Ristovski kidaju dušu! Pune 42 godine sreće nestale zauvek,  a ljubav je bila ogromna

Ata Images

Nijedan razvod nije lak, a posebno onaj koji se odvija pred očima znatiželjne javnosti. Danica Ristovski o Lazaru Ristovskom govorila je sa puno emocija dok su bili u braku, kakvo je danas njeno mišljenje?

Danica i Lazar Ristovski bili su u braku duže od četiri decenije, a njihov brak važio je za jedan od najstabilnijih na našoj javnoj sceni. Ljubav među njima dogodila se na prvi pogled, o čemu je glumica svojevremeno govorila.

 - Već na prvoj godini moj Lazar me je osvojio hrabrošću i lepotom. Autentičan, na prvi pogled izdvajao se iz mase. I danas uzdrhtim kada se slučajno sretnemo. Kada se rodio naš sin Petar, stalno sam se osmehivala, a kada je na svet došao Jovan, spoznala sam šta zaista znači superiornost nad životom u najlepšem smislu. Imati jedno dete je san, a tek dvoje beskrajna lepota  -  rekla je Danica.

Pročitajte: Lepa, mlada i uspešna: Ko je Anica Lazić, devojka Lazara Ristovskog FOTO

- Kada smo se nas četvoro prvi put zagrlili, to je bila istinska, skoro opipljiva sreća. Maštala sam da imam dva dečaka. Petar i Jovan su sada ljudi, emotivni, pošteni i radni. Džentlmeni kao njihov otac. Uvek sam želela sve. Šta će mi karijera ako nemam s kim da se radujem - rekla je dramska umetnica u razgovoru za magazin „Gloria“ u trenutku najveće bračne sreće.

 - Stižem da ispunim sve obaveze i u poslu i u porodici jer sam uspostavila prioritete. Imam i prijateljice, divne i odane. Sve smo filmofili. Što se porodice tiče, ja imam recept. Znam kako najbolje funkcioniše. Mi Ristovski zajedno smo ga smućkali i nemam nameru da ga delim - govorila je Danica tada.

Boško Karanović

 

 

Zbog svega toga vest o razvodu stigla je kao šok za sve. Da se rastaju potvrdio je glumac kada ja naveo da se „žar među njima izgubio“.

 - Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina - rekao je Ristovski za magazin i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

Danica se od razvoda nije oglašavala na temu emotivnog života, a Lazar je danas zvanično potvrdio da je u vezi sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić.

Komentari (2)

Loading
Sole

22:55 10.10.2023

Sponzorusa da mu bude snajka.Našla matoroga keßu koji ne moze vise da j..e,sponuoruso pravi mu rogove neka mu se cdo Bgd smeje

Teab

07:29 11.10.2023

Bas mu ovo nije trebalo ne zivi u Holivud niko mu nebi rec rekao da je mlada 10 tak godina a sta reci za nju da je sponzorusa rad novca i postati poznat po vezama sa dedama.obrukali su se se da dok su zivi pricace se deda i sponzorusa on zbog dokazivanja mlitave muskosti a ona spremna na sve da je poznata bar u vezi sa starkeljom.