Celebrity News

Dragana Mirković se udala za koleginičinog bivšeg: Drugi je živu sahranili, a ona je prva posetila u bolnici

Dragana Mirković i Zoran Bašanović bili u vezi

Dragana Mirković se udala za koleginičinog bivšeg: Drugi je živu sahranili, a ona je prva posetila u bolnici

ATA Images

Pevačica već pune 23 godine uživa u braku sa biznismenom Tonijem Bjelićem. Njihovu ljubav učvrstilo je rođenje dece, sina Marka i ćerke Manuele, a porodičnu oazu izgradili su u autrijskoj prestonici. Njen život je po mnogima nalik onom iz bajke. Čini se da njen emotivni život pre supruga nije ni postojao, ali Dragana Mirković i Zoran Bašanović bili su u vezi nekada davno.

Čak su se i venčali  u Americi, ali taj brak nije bio validan. Naime, kako je Zoran otkrio u jednom davnom intervjuu, na večnu ljubav zavetovali su se u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi.

Pročitajte: Deca Dragane Mirković se pojavila na glamuroznoj svadbi - Manuela je stvarno postala kopija svoje mame (FOTO)

Pre veze sa „lučetom iz Kasidola” Zoran je voleo još jednu pevačicu. Govorilo se da se Dragana i ona ne podnose, sve dok sama Mira Škorić to nije demantovala. Naime, ona je ispričala da ju je Dragana prva posetila dok je u bolnici vodila bitku s tumorom štitne žlezde.

ATA Images

 

 

– Dragana Mirković mi je prva došla u posetu u bolnicu, a uz mene je bila i Ana Bekuta. Nikoga nisam očekivala, pošto nisam bila u situaciji niti da zovem, niti da objašnjavam bilo šta. Najbliži prijatelji su me živu sahranjivali, ali su se veoma zeznuli. Preživela sam pakao, ali mi je najteže što je moja porodica kroz bolest prolazila sa mnom – ispričala je svojevremeno Mira Škorić koja je bolest uspela da pobedi.

Pročitajte: Mira Škorić novu frizuru pokazala držeći za ruku svog prezgodnog partnera, pogledajte ekskluzivnu fotografiju

– Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to... Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest – ispričala je tada.

Komentari (0)

Loading