Celebrity News

Mira Škorić se ofarbala u SKROZ PLAVO: Novu frizuru pokazala držeći za ruku svog prezgodnog partnera, pogledajte ekskluzivnu fotografiju

Fotografija sa venčanja Mire Škorić otkriva detalj koji su mnogi zaboravili

Mira Škorić se ofarbala u SKROZ PLAVO: Novu frizuru pokazala držeći za ruku svog prezgodnog partnera, pogledajte ekskluzivnu fotografiju

Ataimages

Pevačica Mira Škorić svoju intimu ljubomorno čuva sve ove godine, pa se o njenom privatnom životu ne zna mnogo detalja, a ono što je poznato jeste da ima ćerku Milicu koju je dobila u braku sa uglednim hirurgom Vasilijem Jeremićem. Iako su posle deset godina zajedničkog života, supružnici odlučili da je najbolje da na svoj brak stave tačku, godine koje su proveli pod istim krovom, ali i fotografija sa venčanja Mire Škorić svedoči o velikoj ljubavi koja je među njima postojala.

Svadeno veselje za koje mnogi kažu da je bilo jedno od najveselijih, takođe je bilo i veoma propraćeno u medijima budući da je Mira tada već bila u jeku popularnosti. Okupila su se brojna poznata lica, kuma je bila Ana Bekuta, a među gostima su se našli Ceca, Zorica MarkovićDragan Kojić KebaMarinko RokvićRođa Raičević i mnogi drugi. 

Pročitajte: Mira Škorić se ošišala do glave - Novu frizuru prošetala u zagrljaju svog izabranika (FOTO)

Instagram

 

Najveseliji svakako su bili zaljubljeni mladenci, a fotografija sa venčanja Mire Škorić tu je da nas podseti i i na zaboravljeni detalj iz njene prošlosti. Naime, Mira koja je blistala u romantičnoj čipkanoj venčanici pripijenoj uz telo, kosu je uredno pokupila u punđu, međutim malo ko se seća da je ona tih devedesetih bila atraktivna plavuša, ni nalik brineti koju godinama gledamo na ekranima.

Pročitajte: Na ćerku sam ponosna, a on... Mira Škorić prvi put o zetu, evo kakvi su zaista odnosi u porodici i šta misli o njemu

Reprint Sabor

 

Nedugo nakon venčanja, Mira Škorić odlučila je da se prefarba u tamno, a istu boju kose, koja je sada i njen zaštitni znak, dugi niz godina ne menja i svi komentarišu da joj idealno pristaje.

Pročitajte: Danas se udaje ćerka Mire Škorić- Da li ste nekad videli lepšu mladu od Milice (FOTO)

 

Inače, nakon razvoda koji je protekao bez velike medijske pompe, popularna pevačica i njen bivši suprug ostali su na prijateljskoj relaciji, svako je krenuo svojim putem, a Vasilije je svoju sreću pronašao pored Bojane Bajrušević, udovice ubijenog Vladimira Kovačevića Trefa.

Komentari (0)

Loading