Celebrity News

Žarko Laušević prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice: 10 kilograma mršaviji - srce se steže od pogleda na glumca

Žarko Laušević prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice

Žarko Laušević prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice: 10 kilograma mršaviji - srce se steže od pogleda na glumca

Vladimir Radojičić

Glumac Žarko Laušević pojavio se prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice na premijeri filma „Heroji Halijarda”, u kome tumači jednu od vodećih uloga. Vidno mršaviji, pomalo ispijen, ali sa osmehom na licu, glumac se susreo s prijateljima i kolegama, a njegovo pojavljivanje na sceni publika je ispratila ovacijama.

Ata Images

 

Podsetimo, glumac je zbog problema sa plućima bio hospitalizovan i smešten na KBC „Bežanijska kosa”, a pre mesec dana pušten je na kućno lečenje.

Pročitajte: Viđen je u bolnici - Stigle LOŠE VESTI o Lauševićevom zdravlju, lekari daju sve od sebe

O tome da njegova ljubav prema glumi ne jenjava, pisali su mediji, istakavši da je poslednje scene serije „Kalkanski krugovi” snimao iz bolničke postelje.

Ata Images

 

Žarko Laušević pojavio se prvi put u javnosti kako bi sa celokupnim timom predstavio film na kome su vredno radili, a njegovu ulogu, ali i veliki, herojski povratak, publika je oduševljeno pozdravila.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
veljko živković

11:17 14.10.2023

Жарко Лаушевић је српски и југословенски, он је филмски и телевизијски глумац. Он је играо историјске личности као што су: Тибалдо „Ромео и Ђулијета“, Митрополит Данило Први Петровић Његош „Горски вијенац“, Владика Петар Други Петровић Његош „Луча микрокозма“, Милош Обилић „Бој на Косову“, Принц Растко Немањић „Свети Сава“, Јован Јовановић Змај „Име народа“ и Војвода Живојин Мишић „Време смрти“