Celebrity News

Viđen je u bolnici: Stigle LOŠE VESTI o Lauševićevom zdravlju, lekari daju sve od sebe

Zdravstveno stanje Žarka Lauševića narušeno

Viđen je u bolnici: Stigle LOŠE VESTI o Lauševićevom zdravlju, lekari daju sve od sebe

Zdravstveno stanje Žarka Lauševića narušeno je, prenose domaći mediji. Još pre nekoliko dana Laušević je hospitalizovan, a o njegovom stanju brine čitav lekarski tim KBC "Bežanijska Kosa".

Pročitajte: Očeva tuga više ne može da se krije! Starija ćerka Žarka Lauševića se ODREKLA NJEGOVOG PREZIMENA! Upoznajte Asju (FOTO)

Zdravstveno stanje Žarka Lauševića već nekoliko meseci je ugroženo, a kulminiralo je poslednjih nekoliko dana, te je glumac hitno hospitalizovan. Kako izvor blizak glumcu tvrdi ispitivanja su i dalje u toku, a uprkos narušenom zdravstvenom stanju Lauš nije želeo da izostane sa snimanja novog nastavka serije "Kalkanski krugovi" na kome je sa celom ekipom radio u Aranđelovcu.

Vesna Lalić

 

O tome kako se glumac oseća govorio je izvor za "Telegraf":

- Žarko Laušević je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen. On već neko vreme ima problem sa plućima, ali nije hitno primljen u bolnicu, već dolazi na redovne terapije.

Sa druge strane izvor "Republike.rs" tvrdi da je glumcu dijaknostikovan rak pluća:

- Žarko se pre nekoliko meseci javio na redovnu kontrolu kod doktora, kada su mu doktori, posle snimka pluća, dijagnostikovali rak pluća. Sve se desilo pre nekoliko meseci, a porodica se i tada su se trudili da sve ostane van saznanja javnosti.

Pročitajte: OVO NISMO OČEKIVALI - Žarko Laušević u emotivnom zanosu sa SUPRUGOM DOBROG PRIJATELJA! Fotografija svedoči IZDAJI

Porodica Žarka Lauševića ovim povodom još uvek se nije oglasila.

Tokom vikenda uzete su analize krvi, a prema rezultatima biće i određen i dalji način lečenja glumca, koji je zbog privatnosti smešten u apartman kliničkog centra "Bežanijska kosa", gde o njemu brine veliki broj lekara i medicinskog osoblja.

 

 

Komentari (0)

Loading