Celebrity News

Ove četiri žene znaju pravu istinu o odnosu Jovane i Željka Joksimovića! Voditeljka im sve poverila do detalja (FOTO)

Brak Jovane i Željka Joksimovića ne prestaje da intrigira medije

Ove četiri žene znaju pravu istinu o odnosu Jovane i Željka Joksimovića! Voditeljka im sve poverila do detalja (FOTO)

ATA Images

Često je brak Jovane i Željka Joksimovića tokom proteklih 13 godina bio na udaru medija. Raspravljalo se na prvom mestu o bivšim partnerima bračnog para, ko je koga i zbog koga ostavio, a kada se jednom povela priča ko u njihovoj kući zapravo nosi pantalone, voditeljka je otkrila da je muzičar taj koji odlučuje.

Tom izjavom, baš na svojoj K1 televiziji u emisiji „Ko sam sebi, šta sam tebi” Jovana je demistifikovala sve priče o njenom odnosu s Joksimovićem, a odgovorila je i na rezultate ankete koji su potvrdili da je ljudi doživljavaju kao rezervisanu i hladnu.

Pročitajte: Jovana Joksimović se pojavila na rođendanu Ive Pejović i sve je stalo - Crna haljina i promena o kojoj se priča (FOTO)

Da li je baš takva kakva se u javnosti predstavlja, najbolje zna na prvom mestu njen suprug, zatim deca Kosta, Ana i Srna, a naposletku i njene najbolje prijateljice koje su joj utočište od svih problema.

 

 

Skrojila je, očigledno, Jovana život po svojoj meri i okružila se ljudima koji je usrećuju. Osobama istog ili makar sličnog intelektualnog statusa, istih ambicija i ciljeva, a naposletku, okružila se damama koje su njena sigurna luka kada na svim ostalim poljima omane.

Četiri najbolje prijateljice Jovana ima, a upravo su one te koje najbolje poznaju voditeljku. Prihvatile su sve njene vrline i mane, prate je u stopu, kao i ona njih, a prava je sreća što je svaka od njih u svojoj oblasti vrlo uspešna i ispunjena.

 

 

Među njima je i Marija Tarlać, dizajnerka čije modele i danas nosi Jelena Đoković, ali i Sandra Perović, novinarka Javnog servisa. 

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović uslikani u provodu posle nekoliko meseci- Svi gledaju u njeno lice i pitaju se DA LI JE OVO MOGUĆE (FOTO)

Brak Jovane i Željka Joksimovića zasigurno je mnogo puta tokom svih proteklih godina bio tema četiri prijateljice koje, iako vrlo profesionalno i privatno angažovane, uvek pronađu vremena jedna za drugu, a neretko i letuju zajedno bez muževa.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading