Celebrity News

Jovana i Željko Joksimović uslikani u provodu posle nekoliko meseci: Svi gledaju u njeno lice i pitaju se DA LI JE OVO MOGUĆE (FOTO)

Fotografija Jovane i Željka Joksimovića govori više od 1000 reči

Jovana i Željko Joksimović uslikani u provodu posle nekoliko meseci: Svi gledaju u njeno lice i pitaju se DA LI JE OVO MOGUĆE (FOTO)

Fotografija Jovane i Željka Joksimovića naširoko se komentariše.

Jovana i Željko Joksimović u ljubavi su punih 15 godina, a njihova priča počela je još dok su zajedno radili na vođenju "Evrovizije" 2008. godine, da bi 2012. svoju ljubav krunisali brakom na Maldivima.

Story arhiva

 

 

Danas oni nisu samo bračni, već i poslovni parneri, a njihov odnos u oba slučaja odaje utisak pravog sklada. Da li je zaista tako svedoči i najnovija fotografija Jovane i Željka Joksimovića koje privukla veliku pažnju na svim društvenim mrežama.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović se poskidali na jahti u Crnoj Gori - Ovako izgledaju kad misle da ih baš niko ne vidi (FOTO)

Fotka koju je lepa voditeljka, životna i poslovna partnerka popularnog pevača objavila na "Instagramu", upravo potvrđuje ono što u javnosti par želi da predstavi, a to je srećan i skladan kako emotivni tako i poslovni odnos, na kojem im mnogi mogu samo pozavideti.

Jovana nije skidala osmeh sa lica dok je u društvu prijateljice i saradnice kao i svog dragog pozirala, a usput i ponosno najavila nove poslovne poduhvate.

Instagram

 

 

Naime, nakon nekoliko meseci, tačnije letnje pauze tokom koje se, pored odmora, radilo i na pripremi nove jesenje sezone, supružnici prepuni elana i sa širokim osmesima na licima,pozirali su i još jednom demantovali glasine da se njihova televizija gasi.

Fotografija Jovane i Željka Joksimovića naišla je na oduševljenje njihovih pratioca koji su pozdravili sve što supružnici rade i dali im nesebičnu podršku koja je uvek dobrodošla, a i privatno oni su prikupili mnoštvo komplimena na konto odnosa i ljubavi koju dugi niz godina neguju.

Komentari (0)

Loading