Moda

Jovana Joksimović se pojavila na rođendanu Ive Pejović i sve je stalo: Crna haljina i promena o kojoj se priča (FOTO)

Glamurozno izdanje Jovane Joksimović sve oduševilo

Jovana Joksimović se pojavila na rođendanu Ive Pejović i sve je stalo: Crna haljina i promena o kojoj se priča (FOTO)

Najmlađa ćerka Ace Pejovića proslavila je 18. rođendan. Na glamuroznom slavlju bilo je mnoštvo poznatih zvanica, prijatelja porodice Pejović, a među njima bili su i Željko Joksimović i njegova supruga. Glamurozno izdanje Jovane Joksimović, koje je za ovu priliku odabrala, oduševilo je prisutne, te o voditeljki, koja je nedavno promenila i boju kose, ne prestaje da se priča.

S obzirom na činjenicu da je TV lice, Jovanu Joksimović često viđamo doteranu, međutim, glamurozno izdanje Jovane Joksimović rezervisano je samo za posebne prilike, kada lepa voditeljka izgledom oduzima dah.

Instagram

 

Baš takva prilika bio je rođendan Ive Pejović, pa se Jovana pojavila u šljokičavoj crnoj haljini midi dužine, koja savršeno prati liniju njenog tela. Kada je frizura u pitanju, voditeljka se nedavno iz crvene vratila u svoju prepoznatljivu, zlatastu nijansu, a ovoga puta kosu je podigla u elegantnu punđu.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović uslikani u provodu posle nekoliko meseci - Svi gledaju u njeno lice i pitaju se DA LI JE OVO MOGUĆE (FOTO)

Kako bi ovaj look zadržao eleganciju i glamur, odlučila je da sa make up-om ne pretera, tako da je naglasila samo oči, dok je na usne nanela sjaj.

Ovo izdanje Jovane Joksimović oduševilo je prisutne, koji su joj udelili brojne komplimente, a posebno lepa bila je suprugu koji je u njenoj lepoti uživao cele večeri.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading