Celebrity News

Napustio Srbiju pod optužbom da je pretukao devojku, a sad zarađuje VRTOGLAVO MNOGO! Evo u KAKVOM LUKSUZU živi Vlada Stanojević (FOTO)

Gde je danas Vlada Stanojević

Napustio Srbiju pod optužbom da je pretukao devojku, a sad zarađuje VRTOGLAVO MNOGO! Evo u KAKVOM LUKSUZU živi Vlada Stanojević (FOTO)

Gde je danas Vlada Stanojević, mnogima omiljeni voditelj

Nekada najzgodnije televizijsko lice, voditelj Vlada Stanojević iz Srbije je otišao u jeku skandala, kada ga je tadašnja devojka Ana Marija Žujović prijavila za nasilje. I dok je ovde protiv njega podignuta optužnica, on je, prema rečima dobro upućenih prijatelja, u Las Vegasu promenio život iz korena.

Pročitajte: Vlada Stanojević PRVI PUT posle odlaska iz Srbije i optužbe za nasilje nad Ana Marijom Žujović: VRAĆAM SE DA SVE REŠIM

Naime, Vlada je u Las Vegasu kupio kuću, a njegova primanja na mesečnom nivou iznose oko 15.000 dolara, otkriva izvor za medije.

 

 

Vlada je nedavno posle duže vremena dao izjavu za domaće medije, otkrivši da optužnica protiv njega postoji i da će se sudu odazvati čim se imigracioni proces u Americi završi, a dotle je, kako sam otkriva, ostalo još malo.

Pročitajte:  Novo životno poglavlje u Americi - Gde je danas Vladimir Stanojević?

Podsetimo, Vladimir se u Americi oženio prelepom crnkinjom, koja iz prethodnog braka ima devojčicu, koju je Vlada prihvatio kao svoju naslednicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

 

 

Komentari (0)

Loading