Celebrity News

Rekla sam mu da sam trudna sa drugim, pao je sa stolice: Ispovest pevačice - Plakala sam što voljenom nisam podarila sina

Trudnoća Biljane Sečivanović za njega je bila iznenađenje

Rekla sam mu da sam trudna sa drugim, pao je sa stolice: Ispovest pevačice - Plakala sam što voljenom nisam podarila sina

Ata Images

Trudnoća Biljane Sečivanović - jedan od najlepših i najtežih perioda u njenom životu

Pevačica Biljana Sečivanović imala je u životu čak nekoliko ljubavnih lomova, koji su za nju bile lekcije koje su je dovele do srećnog braka sa sadašnjim suprugom Aleksandrom Nedićem.

 

 

Kako je svojevremeno otkrila, prvi dečko bio je inicijator toga da ona počne da se bavi muzikom. Vezu sa harmonikašem otpočela je kao vrlo mlada i sa njim se zabavljala tri i po godine. Međutim, ljubav se okončala, jer je njegovima smetalo što je ona pevačica. Sledeća nesrećna ljubav bila je ljubav iz benda, momak po imenu Bojan sa kojim je radila u Austriji, međutim i ta se ljubav završila krahom.

Trudnoća Biljane Sečivanović - Nisam se radovala svojoj najvećoj želji

Trudnoća Biljane Sečivanović bila je povod za krah te ljubavi. Usled brojnih komplikacija, pevačica nije uspela da ostane trudna.

- Hteli smo dete, pokušali smo, ali bez uspeha. Imala sam operaciju jajnika i materice, mnogo komplikacija. Na kraju sam mu rekla: 'Idi, nađi nekog ko će ti roditi sina'. Razišli smo se posle devet godina. Ginekolog mi je stalno govorio da promenim petla. Kada sam prestala da pijem lekove i sve lađe mi potonule, upoznala sam čoveka koji nije iz muzičke priče i zatrudnela s njim. Plakala sam i pitala se da li je moguće da mi se ovo dešava? Nisam uspela da podarim sina čoveku koga sam volela i želela, a sad sam zatrudnela sa drugim. Bila sam stravično tužna, bilo mi je teško, a još sam radila sa bendom u kome je bio Bojan. Kada sam im rekla da ih napuštam jer sam trudna, on je bukvalno pao sa stolice - ispričala je za medije pevačica koja je na svet donela sina Mateju.

Pročitajte: Skromno i dostojanstveno - Biljana Sečivanović otvara vrata doma u Mrčajevcima u kom je odrasla, ne stidi se ničega (FOTO)

Rođenje sina Biljana nije slavila, jer je tog dana preminuo neko koga je beskrajno volela:

- U to vreme se moj sestrić Nikola borio sa opakom bolešću, sestra je morala da operiše kičmu, kao posledicu spavanja na stolici uz pločice, uz krevetiće u bolnici. Ja sam se bavila detetom, duša moja, tad je već bio na 'trodonima', imao je stravične bolove. Kupala sam ga i gledala užasne prizore. U osmom mesecu trudnoće sam morala da se vratim u Austriju jer sam po zakonu morala da budem blizu bolnice u kojoj sam potpisala da ću se poroditi. Znala sam da će biti dečak, a ime Mateja mu je dao Nikola, po svom drugu. U devetom mesecu sam sama krečila stan, pomagao mi je Bojan, moja bivša ljubav. Tada su ga nazvali moji roditelji da bi izbegli da mi direktno kažu da je Nikola umro. Ceo kraj se orio od mojih jauka. Mislila sam da će izdržati, da ću stići da dođem da ga vidim i da vidi brata. Te noći sam dobila bolove i porodila se. Ujutro kad sam im javila da sam se porodila upravo je kretala posmrtna povorka. Nisam mogla da se radujem detetu koje sam toliko želela i iščekivala, niti bilo ko od mojih. Nismo mu nijedan rođendan slavili kako treba, nije bilo muzike, ničega. Čim sam došla iz Austrije, odmah sam otišla na groblje, ponela sam i Mateju da ga Nikola vidi, makar sa neba - ispričala je tešku priču Biljana.

 

 

Danas je njen sin srećan, odrastao dečak, a ona je zacelila rane i uživa u ljubavi sa čovekom, za koga se 2020. godine udala.

Komentari (0)

Loading